UPDATE: Deputatul Gheorghe Simon, noul ministru al Economiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Conducerea PSD l-a validat la 12 septembrie pe deputatul social-democrat Gheorghe Simon pentru functia de ministru al Economiei, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, conform AGERPRES.

Mihai Fifor ar urma sa preia portofoliul de la Aparare, in locul sau la Ministerul Economiei urmand sa vina deputatul Gheorghe Simon, au declarat surse social-democrate pentru Mediafax, anunta gandul.info. La ora transmiterii stirii are loc Biroul Permanent National al PSD, unde se vor oficializa aceste propuneri.

Conform CV-ului postat pe pagina oficiala a Camerei Deputatilor, Simon s-a nascut in 1 ianuarie 1961, in Viseu de Sus. El este casatorit si are doi copii.

Intre 1983 si 1988, a studiat la Institutul Politehnic Cluj Napoca, Facultatea de Mecanica.

Incepand din 2000 si pana in prezent, Gheorghe Simon este vicepresedinte al PSD Maramures.

De-a lungul timpului, el a ocupat functiile de consilier local in cadrul Consiliului Local Viseu de Sus si consilier judetean, la Consiliul Judetean Maramures.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. george

   ai dreptate,, se bea si se mananca in stil de nabab, se fura ca in codru, iar oamenii sunt atat de natangi ca rade o tara intreaga

   Reply
 1. dan

  E super. Ministrul economiei, un inginer mecanic din aceeasi caciula ca si Pop. Fereste-ne Doamne de rau, ca tare sintem condusi de neaveniti. Astia habar nu au ca sint carne de tun in guvernul Dragnea, dar suferim noi cel mai mult.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2