Deputatul Ioan Oltean, la DNA

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ioan oltean dnaDeputatul Ioan Oltean s-a prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori in dosarul ANRP, in care este anchetat pentru trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu. Conform unor surse judiciare, a fost chemat pentru a i se comunica de catre procurori ca i se prelungeste controlul judiciar, informeaza agerpres.

Pe 10 decembrie, un complet de la Instanta suprema a respins cererea DNA de arestare preventiva a deputatului Ioan Oltean, acesta fiind pus sub control judiciar.

El este urmarit penal de procurorii anticoruptie in dosarul despagubirilor ANRP. Potrivit DNA, in data de 17 iunie 2010, Catalin Teodorescu, impreuna cu alti inculpati care au facut parte din Comisia pentru Stabilirea Despagubirilor (Crinuta Dumitrean — presedinte, Sergiu Diacomatu, Remus Baciu, Attila Marko, Rodica Constantinovici si Lacramioara Alexandru), prin exercitarea abuziva a atributiilor de serviciu, a aprobat raportul prin care un teren in suprafata de aproape 62.000 mp situat in municipiul Pitesti a fost evaluat la aproximativ 109 milioane lei, suma acordata drept despagubire omului de afaceri Mihai Rotaru.

Procurorii sustin ca terenul a fost supraevaluat cu aproape 87,3 milioane lei, ceea ce reprezinta prejudiciu in dauna bugetului de stat si avantaj patrimonial pentru Mihai Rotaru.

agerpres

foto: dcnews

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *