Deputatul Mara Mares a devenit presedinte al TNL

Deputatul PNL Mara Mares a devenit presedinte al organizatiei Tineretului National Liberal, fiind votata de 545 de delegati prezenti la Congresul TNL, dupa un tur al doilea de scrutin, informeaza AGERPRES.

Pentru contracandidatul sau, Radu Surugiu, au votat 496 de delegati.

Trei candidati s-au inscris initial in cursa pentru sefia TNL: Mara Mares, care a primit in primul tur 513 voturi, Radu Surugiu — 348 si Glad Varga — 212, primii doi calificandu-se intr-un al doilea tur de scrutin.

Pana in prezent, organizatia de tineret a PNL a fost condusa de copresedintii Costel Alexe si Sorin Moldovan, veniti de la PNL, respectiv PDL, in urma fuziunii celor doua formatiuni.

In discursul sustinut la anuntul candidaturii, Mara Mares a promis un nou capitol in viata tinerilor liberali, unul fara compromisuri sau nostalgii din vremea USL.

“Astazi, impreuna vom adauga un nou capitol de istorie in cartea politicii romanesti, pentru ca astazi ia nastere noul si marele tineret national liberal. De astazi construim impreuna pentru tineretul national liberal, pentru PNL si pentru Romania. (…) Stim ca lucrurile in politica sunt intr-o continua schimbare — uneori suntem sus, alteori daca nu stim sa ascultam exigentele oamenilor putem ajunge si jos. (…) Noi trebuie sa deschidem partidul catre tinerii din Romania, sa atragem oameni noi si de calitate. Iar eu o sa promovez toti oamenii buni”, a spus Mara Mares.

Potrivit acesteia, toata lumea simte nevoia unei schimbari profunde.

“Acesta este momentul schimbarii, momentul pe care cu totii l-am asteptat. Adevarata provocare ramane sa reusim din nou sa credem in noi insine. (…) Noi vom fi principalul motor de crestere a PNL. Marele tineret national liberal nu este nici vechiul PNL, nici vechiul PDL, este o organizatie puternica noua care are nevoie de o viziune noua. Este clar ca alegerile locale si generale din 2016 au dus o lipsa — si aceasta lipsa o reprezinta tinerii. Si asta m-a determinat sa candidez, pentru ca TNL trebuie sa se adreseze tuturor categoriilor de varsta”, a mai spus Mara Mares.

Noul presedinte al TNL si-a asumat, de la tribuna congresului, ca nu va tolera “nostalgiile din vremea USL”, si ca va “taxa dur” actiunile PSD.

“Noi vom fi uniti impotriva acestui mod absolut discretionar de a conduce tara noastra. (…) Eu nu vreau sa conduc de la Bucuresti, pentru ca marea masa a TNL nu este la Bucuresti, munca mea va fi in tara. Voi fi reprezentantul tuturor tinerilor din partid si ma voi lupta pentru fiecare tanar valoros din partidul nostru. (…) Echipa mea este TNL si orice membru al TNL va fi parte a deciziilor noastre. (…) Alegerea mea se datoreaza voua, iar eu nu-mi doresc sa castig presedintia TNL ca sa pot sa fac eu cariera politica, imi doresc sa castig presedintia TNL ca sa ma bat ca voi sa faceti politica. Eu stiu ce pot. Stiu ca pot, stiu ce vreau, stiu de ce vreau. Stiu sa lupt si, mai ales, pentru ce lupt. Cine ma judeca superficial greseste si, mai stiu ca eu, impreuna cu echipa mea, voi reusi”, a mai spus deputata PNL.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1