Adrian Todoran: Deputatul Simon, din falimentator, vazut salvator al Viseului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

todoran adrianIn vechile forme de organizarea sociala din perioada antica, feudala, sau chiar si mai recent precum in sclavagismul american, exista un drept de viata si de moarte a unora asupra altora. Mentalitati de genul acesta s-au pastrat aproape indentic si in regimurile dictatoriale din perioada moderna. Odata cu fenomenul revolutionar din 1989 ce a cuprins o buna parte din Europa rasariteana, oamenii au crezut ca si-au castigat libertatea si isi pot duce viata in propriile maini.

Dupa mai bine de 25 de ani de la revolutie, constatam cu stupoare ca toti acei oameni de care s-a crezut ca am scapat inca bantuie societatea si politica romaneasca. Se perinda prin fata camerelor de filmat, dau lectii de moralitate si au pretentia de a fi alesi in fruntea statului. Un bun exemplu ce ilustreaza cele spuse anterior, vine din partea unui condamnat penal in prima instanta care e pe deasupra si presedinte de partid.

Liviu Dragnea, presedintele PSD enuntase recent in cadrul unei manifestari ce implica tineretul social-democrat, ideea conform careia un om da dreptul la viata altor oameni. Vedem astfel ca Liviu Dragnea este unul din promotorii conceptelor de oranduire sociala de tip sclavagist, unde unii sunt inferiori altora. Asta este viziunea presedintelui PSD asupra alegatorilor, ne vede asemenea unor simple unelte vorbitoare utile doar in ziua votului.

Acest veritabil cult al personalitatii i-a fost inchinat deputatului din Maramures, Gheorghe Simon, despre care Dragnea spunea: ,, Acest om detine o companie care tine in viata nu numai un oras, Viseu de Sus, ci o intreaga zona, cu mii de angajaţi si mii de oameni carora el le da dreptul la viata’’’.

Din perspectiva activitatii parlamentare, am putea spune ca domnul Simon este un ilustru necunoscut, iar in privinta modului in care a contribuit la dezvoltarea zonei Viseu-Borsa cred ca starea in care se prezinta cele doua asezari urbane spune totul. Gheorghe Simon este vazut de conducerea PSD drept stapan al Viseului, cel ce tace si face. Daca Simon n-ar mai fi, Viseul s-ar prapadi, cam asta gandeste Dragnea in profunda sa ipocrizie.

Realitatea este alta, vicrepresedintele la nivel national al PSD, este vazut in Viseu drept un lichidator de firme si activitati industriale. Imaginea sa de falimentator ii este atribuita ca urmare a multitudinii de afaceri preluate pe profit, ingropate ulterior si date la fier vechi. Asa cum vanzatorii au fost fost izgoniti de Iisus din templul lui Dumnezeu, sunt sigur ca se apropie vremea in care toti acesti politicieni ce se cred mici dumnezei o sa fie alungati de popor din toate functiile si posturile publice.

Adrian Todoran, Presedinte Miscarea Populara Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. roman irina

    Trebuie sa luptam MP Maramures pentru anul viitor pina la alegeri ca PSD face jocul penrtu ca oameni sint manipulati si noi trebuie sa ne ridicam inpottiva lor .Eu 2luni lucrezi in Germania 2luni in Romania si vreau Sa vin toata zona cosau Mara si Iza Sa comunic cu cetateni .

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2