Deputatul Sorin Bota si senatorul Iustin Talpos, fost la PSD, au semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul PSD Marius Bota, fostul deputat social-democrat Mihaita Gaina, senatorul afiliat PSD Ioan Talpos si fostul senator social-democrat Emanoil Savin au semnat motiunea de cenzura initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, potrivit documentului, informeaza AGERPRES.

Mihaita Gaina a informat, marti, Biroul permanent ca a demisionat din PSD si nu va mai activa in grupul parlamentar al social-democratilor, ci va fi parlamentar neafiliat.

Senatorul Emanoil Savin a devenit independent pe 25 septembrie.

Motiunea de cenzura intitulata „Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!” a fost depusa marti in Parlament. Documentul este semnat de 237 de parlamentari de la PNL, USR, PMP, PRO Romania, ALDE, UDMR, ai minoritatilor nationale, neafiliati, dar si de la PSD.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Danny

    Felicitari pentru cei trei parlamentari PSD,care au avut curajul si determinarea sa semneze pentru motiunea de cenzura, in scopul caderiiGuvernului Dancila,guvern format , in majoritate de incompetenti, oportunisti si parveniti,in frunte cu Viorica -Vasilica , cel mai slab premier al Romaniei, moderne, care prin incultura si neprofesionalism a reusit sa arunce Romania in conul de umbra al Europei.civilizate.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole