Deputatul USR, Durus: „Dezastrul din buget reclama indepartarea urgenta a PSD de la Guvernare”

Reclame home 1
Reclame home 1

Cifrele executiei bugetare pe primele 8 luni ale anului descriu prapastia spre care PSD a condus Romania. Datele prezentate de Ministerul de Finante arata ca deficitul este cu 50% mai mare decat anul trecut si de trei ori mai mare decat in august 2017. Suntem cu aproape 22 miliarde de lei pe minus.

„Guvernul PSD ne-a indatorat pe zeci de ani ca sa creasca, printre altele, cheltuielile cu asistenta sociala. Insa politica aceasta nu a fost facuta pentru a-i sprijini de cei in nevoie, ci pentru a mai introduce niste categorii de pensii speciale si privilegii pentru „ai lor”.

Dobanzile pe care le platim la imprumuturi sunt in continua crestere. Ne imprumutam din ce in ce mai scump si mai mult. Este din ce in ce mai clar ca ne indreptam spre o criza. Artizanii acesteia sunt falsii patrioti PSD, depasiti de propria creatie: cheltuieli nesustenabile si cresteri pe datorie. In acest moment, este rolul USR si al opozitiei sa stopeze acest dezastru. Prima sansa va fi joi, 10 octombrie, cand vom vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului”, a spus vicepresedintele Camerei Deputatilor, Vlad Emanuel Durus.

Biroul comunicare, Cabinet parlamentar Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole