Deputatul USR, Vlad Durus (USR): Nu vom vota guvernul Orban II daca incurajeaza baronizarea

PNL

Peste cateva zile, Guvernul Orban II va veni in plenul Parlamentului pentru votul de investitura. Asteptarile sunt mari, pentru ca Romania se afla intr-un moment de criza. USR va vota un nou Guvern Orban, doar daca programulde guvernare va fi unul solid, cu garantii ca el va fi implementat.

„USR a sustinut Guvernul Orban I, sperand ca promisiunile cuprinse in protocolul de colaborare vor fi respectate. PNL a uitat partial ce a semnat si a omis sa schimbe legislatia electorala in multe privinte. Alegerea primarilor a ramas intr-un singur tur. Insa grav este ca nici in noul program de guvernare, pentru care ne va cere votul in plen, echipa Orban nu vorbeste de alegerea primarilor in doua tururi. Se guverneaza pentru tara sau in interesul baronilor?! Fara alegerea primarilor in doua tururi si cu presedinti de consilii judetene alesi uninominal, intr-un singur tur, se fac jocurile PSD si a unei parti a alesilor PNL. Timpul baronilor pare ca inca nu a trecut”, a declarat deputatul USR Maramures, Vlad Emanuel Durus.

Parlamentul urmeaza sa dea votul de investitura pentru Guvernul Orban II in 24 februarie, saptamana viitoare fiind audierile in comisiile de specialitate.

Biroul de presa, Cabinet parlamentar Deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1