Deputatul Vlad Durus despre Autostrada Nordului: “O bataie de joc la adresa maramuresenilor”

PNL

Deputatul USR de Maramures, Vlad Durus, considera ca proiectul de lege care prevede realizarea Autostrazii Nordului, ce urmeaza a trece si prin judetul Maramures, votat saptamana trecuta in Parlament, este o bataie de joc la adresa maramuresenilor.

Parlamentarul afirma ca in proiectul de lege nu sunt prevazute, printre altele, costurile sau un studiu de fezabilitate.

“Saptamana trecuta, guvernarea PSD-ALDE a trecut la o noua faza de minciuna, a trecut la contructia de autostrazi pe hartie. Dupa cum se poate lejer observa, este o bataie de joc la adresa intregii comunitatii, este o bataie de joc la adresa maramuresenilor. Este o lege fara cap, fara coada, nu se prevede absolut nimic, este pe modelul sa se faca autostrada. Nu asa se construieste o autostrada.

Este prevazut acolo si un termen de patru ani de zile. Va dati seaama cat de neverosimil este acest termen, in conditiile in care nu s-a facut nici macar studiu de fezabilitate, nu sunt trecute costuri, estimari, nimic. Repet, este o lege de tipul sa se faca autostrada.

Tot legat de termen, este prevazuta aceasta perioada de patru ani, in conditiile in care guvernarea PSD se chinuie de vreo cinci ani sa reabiliteze DN 18, care nu e autostrada, e doar o reabilitare si are mai putin de jumatate kilometri decat ar trebui sa aiba aceasta Autostrada a Nordului”, a precizat Vlad Durus, intr-o conferinta de presa.

Legat de aceasta autostrada, deputatul USR asteapta acum raspunsul ministrului Transportului la interpelarea pe care i-a adresat-o cu privire la cateva detalii tehnice si nu numai ale proiectului.

“Tocmai in idea in care asistam la o bataie de joc electorala – pentru ca din nou urmeaza alegeri si atunci s-au gandit sa voteze autostrazi pe hartie – am adresat o interpelare ministrului Transportului, in care l-am rugat sa ni se comunice termenele pentru indeplinirea procedurilor tehnice, bugetele care vor fi prevazute, bugete multianuale si cand aproximeaza dansul ca se va da ordinul de incepre a lucrarilor, pentru ca altfel vorbim de o gargara si evident ca suntem in fata unei gargare electorale, dar hai sa vedem daca ministrul va recunoaste sau o va da dupa ciresi, ca de obicei”, a adaugat Vlad Durus.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Mihai

    Crticati baieti, criticati si enervati lumea cu tampeniile voastre. Dupa initiativa cu comunismul, probabil sursa dobocanista, marele deputat mic de stat bate toaca intruna. Va halesc liberalii la gustarea de la ora 10. La voi unul e balbait, altul e cufurit, celalat nesimtit iar ultimul tembel. O adunatura pe cinste

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1