Deputatul Vlad Durus despre depozitul ecologic: „O lucrare de milioane de euro lasata in paragina”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul USR de Maramures, Vlad Durus, afirma ca depozitul ecologic de la Farcasa este in momentul de fata o lucrare de milioane de euro lasata in paragina.

El sustine ca acest lucru va avea efecte dezastruoase atat asupra economiei judetului, cat si asupra mediului.

„Avand in vedere faptul ca am fost de curand la Farcasa, am vazut situatia de acolo, este o situatie deplorabila, anul acesta – suntem in octombrie – nu s-a lucrat absolut nimic, drumul de acces este surpat, de jur imprejurul gropii se vad urmele alunecarilor de teren.

Practic este o lucrare de milioane si milioane de euro lasata in momentul de fata paragina. Sigur, acest lucru va avea efecte extrem de dezastruoase asupra economiei judetului si va avea un impact negativ si asupra cetatenilor care vor trebui sa plateasca in plus pentru gunoi, acesta urmand sa fie dus in alte judete.

Va avea un impact negativ asupra mediului, pentru ca se continua depozitarea la depozitele provizatorii din Baia Mare si Sighetu Marmatiei. S-a cerut de curand aprobarea pentru a crestere nivelul la groapa de gunoi din Baia Mare”, a declarat parlamentarul in cadrul unei conferinte de presa.

Vlad Durus va initia o dezbatere publica pe aceasta tema cu factorii implicati, cel mai probabil la sfarsitul lunii octombrie, inceputul lui noiembrie, astfel incat sa se ajunga la niste concluzii in privinta situatiei proiectului.

„Avand in vedere toate acestea, am decis sa initiez o dezbatere publica in care sa invit oameni din conducerea Consiliului Judetean, din conducerea Primariei Farcasa, managerul de proiect, firma care se ocupa de refacerea studiului geo, reprezentanti ai populatiei”, a adaugat Durus.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2