Deputatul Vlad Durus: „Vine din nou luna martie, vom avea din nou deversari cu ape de mina”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deputatul Vlad Durus (USR) sustine ca odata cu venirea lunii martie, in judetul Maramures vom avea parte din nou de deversari cu ape de mina, la fel cum s-a intamplat in ultimii doi ani.

El pune acest fapt pe lucrarile de ecologizare necorespunzatoare. De altfel, la legea bugetului pe 2019, parlamentarul maramuresean a depus un amendament prin care a cerut alocarea sumei de 7 milioane lei pentru lucrari de ecologizare a diferite perimetre miniere din judet.

„Am mai avut un amendament prin care am cerut alocarea unor sume, concret 7 milioane lei, pentru lucrarile de ecologizare pentru diferite perimetre miniere din judetul Maramures. Vine din nou luna martie, vom avea din nou deversari cu ape de mina, foarte probabil deversari cu ape de mina in raul Sasar sau in raul Lapus sau in diferiti afluenti, exact cum s-a intamplat anul trecut, cum s-a intamplat acum doi ani.

De ce? Pentru ca in momentul inchiderii minelor nu s-au facut lucrari de ecologizare corespunzatoare. Exact ca si in situatia complexelor sportive, s-au alocat bani la modul general, pentru intreaga tara, nu defalcat. Din nou suntem la discretia ministrului Economiei, de aceasta data.

Foarte probabil vom fi in aceeasi situatie in care ne-a gasit si inceputul anului trecut, adica nu se va primi nimic, nu se vor face lucrari sau, maxim, in bataie de joc, la fel cum s-a facut acea ecologizare la galeria Breiner din Baiut dupa accidentul ecologic de anul trecut, cand au trantit trei saci cu var si au zis ca au curatat zona”, a declarat deputatul Vlad Durus, intr-o conferinta de presa.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole