Deschiderea oficiala “Rivulus Dominarum” aduce in atentia consumatorilor produse noi provenite din Republica Moldova, Ucraina, Slovacia si Romania

Reclame home 1
Reclame home 1

Astazi, 27 septembrie 2019, a avut loc deschiderea oficiala a expozitiei de bunuri de larg consum ”Rivulus Dominarum”. La eveniment au participat oficialitati locale si judetene, dar si reprezentantii delegatiilor atat din tara noastra cat si din strainatate.

Florentin Tus, presedintele Camerei de Comert si Industrie Maramures (CCIMM) a tinut sa multumeasca tuturor delegatiilor, care au dat curs invitatiei de a participa la cea de-a XXVII-a editie ”Rivulus Dominarum”.

Florentin Tus, presedinte CCIMM: “Vreau sa salut si sa le multumesc delegatiilor straine, care au raspuns invitatiei noastre, prietenilor si colaboratorilor nostri din Republica Moldova, de la Camerele de Comert din Szolnok, Miskolc si Cernauti, dar si delegatiei din Strajeni. As dori sa va spun ca editia din acest an, din punctul nostru de vedere, are amploarea cea mai mare din ultimii ani. Peste 35 de companii din Republica Moldova sunt prezente astazi, aici, in Baia Mare. Prin editia din acest an, Camera de Comert si Industrie Maramures isi propune sa genereze o consolidare a relatiilor bilaterale si a oportunitatilor care pot contribui atat la promovarea agentilor economici cat si la dezvoltarea judetului, din punct de vedere economic.”

Mihai Bilba, vicepresedinte CCI Republica Moldova: “Va multumim pentru sprijinul neconditionat, acordat delegatiei noastre, in vederea promovarii produselor fabricate in Republica Moldova, aici, in Baia Mare. Am venit cu 35 de companii la prima expozitie “Republica Moldova prezinta”. Speram ca atat companiile din Maramures, cat si cele din Republica Moldova sa gaseasca o cale prospera de cooperare. Ii invitam pe consumatorii baimareni, pe parcursul urmatoarelor trei zile, sa testeze produsele exceptionale, care sunt facute in tara noastra.”

Astfel, zeci de firme moldovenesti isi promoveaza produsele pe piata maramureseana in cadrul expozitiei ”Republica Moldova prezinta”, eveniment realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Maramures.

Prezent la deschiderea oficiala, subprefectul de Maramures a punctat faptul ca evenimentul a devenit un proiect, care a crescut cu trecerea timpului primind o rezonanta nu doar nationala ci si internationala.

Alexandru Cosma, subprefect de Maramures: “Ma bucur sa fiu impreuna cu toti baimarenii, cu maramuresenii si prietenii lor la acest eveniment important. Aceasta sarbatoare a ajuns sa fie altceva. Ea a crescut in timp fiind un proiect local de mare amploare cu rezonanta nationala si internationala. Cred ca ceea ce se intampla astazi in Baia Mare si modul in care a crescut aceasta sarbatoare trebuie sa fie in atentia noastra ca sa o putem duce mai departe. In fiecare an devine tot mai importanta, cu proiecte tot mai generoase adresandu-se baimarenilor inspre binele si folosul lor.”

Program prelungit

Peste 80 de companii din Romania, Republica Moldova, Ucraina si Slovacia isi prezinta si promoveaza produsele, in aceste trei zile, la Sala Sporturilor “Lascar Pana” din Baia Mare, in cadrul evenimentului “Castane 2019”. Spre deosebire de anii anteriori, programul de vizitare a fost prelungit, astfel ca cei interesati vor putea vizita standurile pregatite de vineri si pana duminica, intre orele 11:00-21:00. Pretul unui bilet este de 1 leu.

De precizat ar mai fi faptul ca, la standurile ”RivulusDominarum”, vizitatorii vor gasi: confectii dama, produse naturiste, izolatii naturale, seminee, panouri solare si fotovoltaice, incaltaminte si marochinarie, sobe pe peleti, autoturisme, piese si tuning auto, utilaje agricole, mobilier, produse pentru pescuit, pentru bucatarie, bijuterii, bauturi alcoolice, articole sport, materiale de constructii, produse de ingrijire personala, dar si usi de garaj.

Forumul International de Afaceri

Deschiderea oficiala a manifestarii expozitionale de la Sala Polivalenta ”Lascar Pana” a fost urmata de Forumul International de Afaceri ”Rivulu sDominarum”. Evenimentul economic a cuprins o serie de dezbateri si intalniri Business to Business (B2B) prin intermediul carora companiile participante au putut intra in contact direct cu potentiali parteneri de afaceri sau au putut afla informatii despre oportunitatile de promovare caracteristice pietelor de afaceri din Republica Moldova, Slovacia, Ucraina si Ungaria.

Intalnirile de afaceri au avut loc la Centrul de Instruire si Marketing ”Gheorghe Marcas”, din Baia Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole