Deschiderea regalului automobilistic ”Maramures Auto-Moto-Show” la Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In municipiul Sighetu Marmatiei a avut loc, in Piata 1 Decembrie 1918, deschiderea regalului automobilistic ”Maramures Auto-Moto-Show”, la care au participat prefectul Vasile Moldovan, primarul Horia Scubli, organizatorul competitiei, Ioan Pop, consilierul judetean Dorel Orza, trei tineri piloti de raliuri, dar si o numeroasa asistenta, se arata intr-un comunicat de presa.

Pe perioada desfasurarii evenimentului ce doreste sa marcheze 10 ani de la desfasurarea seriei Dakar Series in Maramures vor avea loc concursuri de karting in zona ”Gradina Morii”, a doua etapa din Campionatul National Off Road 2018, parada de automobile retro, actiuni de educatie rutiera, interventii specifice structurilor Ministerului Afacerilor Interne, un concurs Off Road pentru motociclete, Rally Raid, parada auto, saloane auto.

Dorinta organizatorilor a fost aceea de a anima automobilismul turistic, Maramuresul prezentand ca forma de relief geografic, zone bine definite pentru practicarea de sporturi extreme. Despre importanta desfasurarii manifestarii au vorbit prefectul de Maramures, care a facut referire la importanta alegerii municipiului Sighetu Marmatiei ca locatie a unui eveniment interesat pentru locuitori si turisti.

Primarul municipiului din Maramuresul istoric a precizat ca de multa vreme nu a avut un eveniment de asemenea amploare in localitatea de la poalele Dealului Solovan si a multumit Consiliului Judetean Maramures pentru sustinerea financiara. Presedintele fundatiei ”Ranedo”, organizatoarea regalului, Ioan Pop a facut referire la aniversarea a 50 de ani de la infiintarea judetului Maramures, la implinirea a 50 de ani de la desfasurarea in judetul nostru a primului raliu, in Pasul Gutai.

La deschiderea manifestarii au fost prezenti trei tineri piloti, Andrei Brezoszki, Iocsak Ramona Natalia si David Tarta. Acestia au fost premiati de sponsorii regalului automobilistic. Campionii nationali Ioscsak Ramona Natalia si David Tarta au evoluat in fata celor prezenti intr-o sesiune de drifting, cu masini special pregatite, dovedindu-le spectatorilor indemanarea la volan si faptul ca titlurile de campion national castigate (la varsta de 16, respectiv 14 ani) necesita pasiune si o pregatire fizica si psihica adecvata.

Masurile de ordine si siguranta publica pe perioada sesiunii de driting au fost asigurate de jandarmi, politisti si politia locala. Prima seara s-a incheiat cu prezentarea unor masini de karting si concurs de indemanare a acestui sport ce se poate practica la nivel profesionist sau ca hobby.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole