UPDATE – Descoperire MACABRA in Baia Mare: Un cap de mistret aruncat la tomberon (FOTO)

Reclame home 1

UPDATE – Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures: “In jurul orei 10.00, o femeie din Baia Mare a sesizat politia ca a observat resturi de animale salbatice la o ghena din municipiu. Doua capete ce provin de la exemplare de mistret precum si resturile biologice gasite au fost ridicate de catre reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare in vederea efectuarii unei examinari medico veterinare.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de braconaj iar politistii continua cercetarile urmand ca la finalizarea lor sa dispuna masuri legale”.

Un cititor al ZiarMM ne-a semnalat o descoperire macabra la un tomberon din Baia Mare, in zona Liceului de Arta.

Este vorba despre un cap de porc mistret, despre care, momentan, nu se stie cum a ajuns acolo. Reprezentantii IPJ Maramures au reactionat la vederea imaginilor, precizand ca se efectueaza cercetari la fata locului.

“Politistii specializati in arme, explozivi si substante periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, alaturi de reprezentanti ai altor institutii competente, D.S.V.S.A. MM si A.J.V.P.S. MM, efectueaza cercetari la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care au ajuns la tomberon resturi din animale salbatice”, a spus Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *