DESEURI – Dan Ivan avertizeaza: “Maramuresenii vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar pentru serviciile de salubritate”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In contextul in care proiectul Sistemului de Management al Deseurilor nu este inca functional, dar si a faptului ca cele doua depozite temporare de gunoi de la Satu Nou de Jos si Sighetu Marmatiei mai au doar cateva luni de functionare, presedintele USR Maramures, Dan Ivan, avertizeaza ca cetatenii vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar.

Maramuresenii vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar pentru serviciile de salubritate si nu doar cetatenii, ci si municipalitatile, pana la urma tot cetatenii prin intermediul municipalitatilor.

La fel ca si proiectul de modernizare a aeroportului, si acesta, cu Sistemul de Management al Deseurilor, se dovedeste a fi unul care a depasit capacitatile manageriale ale celor din Consiliul Judetean Maramures.

Din pacate, vom fi cu totii pusi in situatia de a plati din buzunarul nostru pentru a acoperi pagubele provenite din acest management prost”, a spus Dan Ivan, intr-o conferinta de presa.

Vlad HERMAN

Reclame home 1
Data curenta: ’19/10/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *