DESPRE COVID – Cum stă acum Maramureșul cu internările în spital și bolnavii confirmați

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Conform datelor primite de la Ministerul Sănătății, județul Maramureş a ajuns azi, 11 mai, la un număr de 50.618 cazuri confirmate de coronavirus de la debutul pandemiei pană în prezent. În ultimele 24 de ore au fost confirmate în județ 27 de noi cazuri de COVID, rata de infectare la nivel de județ fiind acum de 0.65 la mia de locuitori.

Potrivit Ministerului Sănătății, în ceea ce priveşte cazurile din străinătate, acestea sunt cazuri ale unor cetăţeni care au venit în România fiind infectaţi în alte ţări. Aceste cazuri au fost cuprinse în totalul cazurilor noi nealocate pe judeţe. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 57 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unităţile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secţii cu COVID-19 este de 913 cu 17 mai puţin faţă de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 144 persoane, cu 9 mai puţin faţă de ziua anterioară. Dintre cei 144 pacienţi internaţi la ATI, 133 sunt nevaccinaţi. Din totalul pacienţilor internaţi, 60 sunt minori, toţi fiind internaţi în secţii, cu 7 mai puţin decât în ziua anterioară şi 0 la ATI, la fel ca în ziua anterioară. În sptalele din Maramures sunt internati 19 pacienti, din care unul este copil.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2