Desteapta-te, romane! Serialul “robotzi”, inca un pas spre imbecilizarea tineretului

Citesc cu stupoare unele comentarii de la articolul de aici, avand in prim plan serialul “robotzi”, care de cateva luni bune a virusat tineretul tarii – si asa virusat de prostia de la TV, muzica tiganilor si de multe altele. Un serial care este plin de obscenitati, ca in rest nu tare stiu cum sa-l mai descriu, si asta pentru ca nici macar nu am “indraznit” sa urmaresc vreun episod.

Comentariul de mai jos este elocvent, dar mai ales socant!

In episodul 20 (Mazga) de la minutul 02:05 unul din roboteii aceia il invoca pe Dumnezeu care pentru ei este sub numele de “Trompi” pana la minutul 02:11. Un exmplu de insulta asupra crestinismului este chiar numele pe care l-au pus Domunului iar o a doua insulta in acest episod este chiar acest lucru pe care l-a spus in timpul incantatiei : “Trompi stangete de oua , da sa ploua , da se ploua , dane jetul tau de roua , da sa ploua , da sa ploua”.

Ca sa va dati seama ca nu confund eu ceva , va mai arat un citat de-al lor in descriptia videoclipului cu festivalul de la TIFF pe care l-au postat pe saitul lor : “Cum s-au adunat atatia oameni la ROboTIFFare, doar Trompi stie” (o insulta imensa asupra lui Dumnezeu).

Vlad HERMAN

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *