Destinatii 2016: Petrece o vacanta de neuitat in Portugalia timp de 8 zile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

portugalia45Agentia Mara International Tour Baia Mare propune pentru anul 2016 o vacanta de neuitat in Portugalia, timp de 8 zile, la preturi incepand cu 699 euro/persoana.

Traseul propus este Lisabona – Sintra – Porto – Coimbra – Braga – Guimaraes – Fatima – Obidos – Nazare – Batalha.

Citeste mai jos detaliile traseului propus de Agentia Mara International Tour Baia MareVEZI AICI OFERTA COMPLETA

MARA-TOUR-logo-site-blue

ZIUA 1 (20 aprilie, miercuri): CLUJ – NAPOCA – LISABONA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul international “Avram Iancu” Cluj-Napoca pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA spre Lisabona (zbor cu escala la Munchen). Sosire in Lisabona la ora locala 13:20 si transfer in centrul orasului unde avem programat un tur cu ghid local. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos – monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Transfer la hotel si cazare Hotel Novotel Lisboa 4* (sau similar)  in Lisabona

lisabona

ZIUA 2 (21 aprilie, joi): LISABONA – SINTRA – CABO DA ROCA – ESTORIL (optional)

Mic dejun. Va propunem excursie optionala de o zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze.  Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea  vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa. (pret informativ  excursie, valabil pentru minim 20 persoane participante: 59 EURO/ persoana). Cazare Hotel Novotel Lisboa 4* (sau similar) in Lisabona.

estoril

ZIUA 3 (22 aprilie, vineri): LISABONA – PORTO

Mic dejun. Plecare spre Porto, sosire si transfer la restarurant pentru pranz (neinclus). Dupa pranz avem programat un tur al orasului Porto. Toata lumea spune despre Porto ca este cea mai frumoasa “doamna” a Portugaliei, din anul 1996 fiind declarant patrimoniu universal UNESCO. O plimbare unica si de neuitat prin Barrio da Se’, inima orasului medieval Porto. Admiram gara Sao Bento, dar si turnul bisericii Clerigos si catedrala in stil romanesque/gotic ce dateaza din secolul al XII-lea. In continuare vizitam o crama cu vinuri unde avem inclusa si o degustare de vinuri de Porto (Branco, Ruby Reserva si Tawny Reserva). Cazare Hotel Holiday Inn Porto Gaia 4* (sau similar) in Porto.

Porto

ZIUA 5 (24 aprilie, duminica): VALEA DOURO – PINHAO – PENAFIEL (optional)

Mic dejun.Va propunem excursie optionala de o zi in regiunea viticola Douro. Douro este unul dintre cele mai importante rauri ale Peninsulei Iberice, iar valea sa reprezinta cea mai mare zona viticola a Portugaliei. Aici se produce celebrul vin de Porto, iar in cadrul acestei excursii vom avea prilejul sa facem o degustare la Quinta de Aveleda in Penafiel, o crama din secolul al XVI-lea. Vizitam in continuare un alt orasel de-a lungul vaii raului Douro, Pinhao, unde vom avea timp liber pentru servirea prazului (neinclus)(pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 48 EURO/ persoana) Cazare Hotel Holiday Inn Porto Gaia 4* (sau similar) in Porto.

douro_valley

ZIUA 6 (25 aprilie, luni): PORTO – AVEIRO – COIMBRA – FATIMA – LISABONA

Mic dejun. Ne vom indrepta spre Lisabona, cu oprire in Aveiro, orasul supranumit “Venetia Portugaliei”, o parte a acestuia fiind asezata pe canale si unde vom avea ocazia sa admiram barcile colorate moliceiros. Vom continua drumul si vom ajunge in Coimbra (prima capitala a Portugaliei) unde vom face o vizita cu ghid local ce include Universitatea si vechea Catedrala. Plecam din Coimbra spre Fatima, binecunoscut centru crestin unde se spune ca in anul 1917 s-a aratat Fecioara Maria unor copii de ciobani. Vom avea aici timp liber pentru vizita. Cazare Hotel Novotel Lisboa 4* (sau similar) in Lisabona.

coimbra

ZIUA 7 (26 aprilie, marti): OBIDOS – NAZARE – BATALHA (optional)

Mic dejun. Plecare spre Obidos. Se viziteaza Obidos – un oras medieval ce se intinde in partea de nord a Lisabonei si este fara indoiala una dintre cele mai clasice asezari fortificate din Portugalia. Vizitatorii pot admira plimbandu-se printe metereze: morile de vant, viile si fermele din imprejurimi. Magazinele sunt pline cu diverse obiecte mestesugaresti.

Urmeaza apoi Nazare, un pitoresc sat de pescari unde, dupa vizita la Sitio – un deosebit punct de panorama asupra Oceanului Atlantic, vom avea timp liber pentru o plimbare pe plaja sau masa de pranz cu specific pescaresc.  Continuam apoi cu Manastirea Batalha declarata patrimoniu UNESCO ce dateaza din secolul al XV-lea.(pret informativ excursie,  valabil pentru minim 20 persoane participante: 57 EURO/ persoana)  Seara ajungem in Lisabona. Cazare Hotel Novotel Lisboa 4* (sau similar) in Lisabona.

OBIDOS

ZIUA 8 (27 aprilie, miercuri): LISABONA – CLUJ-NAPOCA

Mic dejun. Timp liber pana in jurul orei 11:00 cand avem prevazut  transferul catre aeroport pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA Lisabona – Cluj-Napoca (zbor cu escala la Munchen). Vom ajunge in Cluj-Napoca la orele 00:30.

MARA-TOUR-logo-site-blue

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/ 0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *