Destinatii de vacanta: Circuit Spania cu avionul, din Cluj

PNL

madrid 2Un circuit de 10 zile in Spania este noua propunere a Agentiei Mara International Tour Baia Mare. Plecarea se va face cu avionul din Cluj, incepand cu data de 16 septembrie 2016. In cele ce urmeaza, prezentam cateva din locatiile ce urmeaza a fi vizitate.

CIRCUIT 10 ZILE IN SPANIA, CU AGENTIA MARA INTERNATIONAL TOUR – VEZI AICI OFERTA

MARA-TOUR-logo-site-blue

 

 

Madrid este capitala Spaniei. Construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit, orasul a devenit capitala in 1561, in timpul domniei lui Filip al II-lea de Habsburg. Ca urmare Madrid a devenit un oras infloritor. Puncte importante culturale si turistice includ faimosul Muzeu Prado, Muzeul Thyssen Bornemisza, Centrul de Arta Regina Sofia(unde se afla Guernica lui Pablo Picasso), Casón del Buen Retiro, Palatul Regal, Templo de Debod, Monasterio de las Descalzas Reales, Puerta del Sol, Parque de Retiro, si Chueca.

madrid

 

Toledo este un oras in provincia Toledo, din comunitatea autonoma Castilia-La Mancha. Toledo este un oras care se gaseste in centrul Spaniei, capitala provinciei cu acelasi nume si facand parte din provincia autonoma Castilla-La Mancha. Orasul este situat pe marginea dreapta a raului Tajo, pe o colina de 100 metri altitudine fata de rau. Orasul Toledo a fost declarat Patrimoniu Mondial de UNESCO in 1986, pentru o scara larga a patrimoniului cultural si monumental ca una dintre fostele capitale ale Spaniei.

toledo

Sevilla este capitala si principalul oras al Andaluziei si al provinciei Sevilla. Este situata in partea de sud-vest a peninsulei Iberice. Sevilla este capitala Comunitatii Autonome a Andaluziei precum si a provinciei Sevilla. De asemenea, Sevilla este considerata centrul artistic, cultural, financiar, economic si social al sudului Spaniei. Interesante sunt numeroasele obiective turistice (monumente, parcuri, gradini, biserici etc.). Printre monumentele cele mai faimoase se numara Giralda (Clopotul Catedralei) si Turnul de Aur.

sevilla

Zaragoza este al cincilea oras spaniol ca marime, capitala comunitatii autonome Aragon. Este amplasata intre Barcelona, Tara Bascilor, Muntii Pirinei si partea centrala a Spaniei. Specificul orasului il da faptul ca aici coexista marturii a patru culturi diferite in aceasta urbe a diversitatii: Zaragoza romana, Zaragoza crestina, Zaragoza maura (araba) si Zaragoza evreiasca.

Zaragoza_shel

Gibraltar este un teritoriu britanic de peste mari in sudul peninsulei iberice. Este singurul teritoriu britanic de peste mari situat in Europa. Gibraltarul se afla in Europa de sud-vest, la sud de Spania, marginind stramtoarea Gibraltar, care leaga Mediterana cu Oceanul Atlantic. Pe o parte din teritoriul Gibraltarului se ridica Stanca Gibraltar, cu inaltimea de 426 metri.

gibraltar

Granada este capitala provinciei Granada din comunitatea autonoma Andaluzia in Spania de sud, si se afla la poalele muntelui Sierra Nevada la o altitudine de 670 metri fata de nivelul marii in vaile Darro si Genil. Granada este faimoasa datorita constructiilor sale istorice, din vremea maurilor, dar si din perioada gotica sau renascentista. Orasul mai este celebru si pentru numerosii sai cantareti de chitara.

granada

Valencia este capitala comunitatii autonome Valencia, dinSpania. Este al treilea oras spaniol ca marime, si o arie industriala pe Coasta Azahar din Spania. Valencia este principala piata de desfacere a produselor agricole pentru fermele inconjuratoare.

Port America's Cup

Totodata, dupa cum se cuvine rangului pe care il poarta, orasul e centrul regiunii, sediul a numeroase intreprinderi si un important nod de comunicare. Metropola este dominata de industria textila, de cea chimica si de cea a prelucrarii metalelor. 

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1