Destinatii de vacanta: Costa del Sol, cel mai frumos litoral continental al Marii Mediterane

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Agentia Mara International Tour Baia Mare vine, in cadrul programului “Turism social”, cu o noua propunere de vacanta pentru toamna lui 2017: Costa del Sol

VACANTA IN COSTA DEL SOL 2017 – PLECARE DIN CLUJ. VEZI AICI OFERTA

MARA-TOUR-logo-site-blue

Costa del Sol este situata de la Nerja pana la Gibraltar si este cea mai emblematica zona de litoral a Spaniei.
Initial formata din asezari pescaresti linistite, regiunea a fost transformata radical in ultima parte a secolului al XX-lea intr-o destinatie turistica de renume mondial, cu o aglomerare urbana aproape continua de asezari si statiuni pe toata lungimea coastei.

costal del sol 4

Pozitia de amplasare, excelenta, favorizeaza accesul foarte usor spre vizitarea oraselor: Granada, Sevilia, Cadiz, Malaga si Cordoba. Datorita climei foarte blande, in aceasta zona, sezonul turistic dureaza practic tot anul. Posibilitatile de distractie sunt diverse: de la renumitele plaje, soare, mare si distractii pana la viata tumiltoasa de noapte, cu multe discoteci, pub-uri, baruri si restaurante.

costa del sol plaja

Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite pentru toate gusturile, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa pe toata coasta, peisajele incredibile, muzeele interesante, cetatile impresionante, plimbarile placute, viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber.

View along beach, Torremolinos, Costa del Sol, Andalucia, Spain,

Daca alegi sa-ti petreci vacanta pe Costa del Sol poti alege sa vizitezi si atractiile din apropiere. Astfel, o “plimbare” pana in Gibralatar este mai mult decat recomandata, iar vizitarea oraselor Sevilla, Cordoba, Granada merita tot efortul. De asemenea, o frumoasa excursie poate fi vizitarea celor 24 de sate ale soarelui, denumite astfel dupa arhitectura deosebita si dupa culoarea alba a caselor, inconjurate de flori si palmieri.

costa del sol 3

Granada este capitala provinciei Granada din comunitatea autonoma Andaluzia in Spania de sud si se afla la poalele muntelui Sierra Nevada la o altitudine de 670 metri fata de nivelul marii in vaile Darro si Genil. Granada este faimoasa datorita constructiilor sale istorice, din vremea maurilor, dar si din perioada gotica sau renascentista. Orasul mai este celebru si pentru numerosii sai cantareti de chitara.

granada

Sevilla este capitala si principalul oras al Andaluziei si al provinciei Sevilla. Este situata in partea de sud-vest a peninsulei Iberice. Sevilla este capitala Comunitatii Autonome a Andaluziei precum si a provinciei Sevilla. De asemenea, Sevilla este considerata centrul artistic, cultural, financiar, economic si social al sudului Spaniei. Interesante sunt numeroasele obiective turistice (monumente, parcuri, gradini, biserici etc.). Printre monumentele cele mai faimoase se numara Giralda (Clopotul Catedralei) si Turnul de Aur.

sevilla

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Reclame home 1
Data curenta: ’21/10/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *