Destinatii de vacanta: Croaziera de vis in Insulele Canare

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

plaja-insulele-canarePentru luna februarie 2017, Agentia Mara International Tour Baia Mare a pregatit o croaziera all inclusive in Insulele Canare, mai precis pe traseul Tenerife – La Palma – Agadir – Lanzarote – Furteventura – Gran Canaria, pretul pornind de 620 euro/pers/pachet.

CROAZIERA 7 NOPTI ALL INCLUSIVE IN INSULELE CANARE. ZBOR INCLUS DIN BUCURESTI – VEZI AICI OFERTA

MARA-TOUR-logo-site-blue

Tenerife, cunoscuta si ca Insula Eternei Primaveri, este cea mai mare, cea mai inalta (3.718m) si de asemenea, cea mai populata (populatie estimata la 655,656 de locuitori) dintre insulele din Arhipelagul Insulelor Canare. Cea mai mica insula este Roque del Oeste, care de fapt este numai o stanca langa insula Graciosa. Cea mai mica insula locuita este Isla de los Lobos pe care traieste numai o singura familie.

tenerife

De la nord la sud, diversitatea locurilor este covarsitoare, din Puerto de la Cruz, Santa Cruz de Tenerife – capitala insulei si pana in Playa de las Americas, Costa Adeje si Los Cristianos, toate oferind turistilor numeroase posibilitati de petrecerea timpului liber. Tenerife este destinatia ideala pentru o vacanta de vis, o destinatie care in permanenta te surprinde!

costa-adejes

La Palma, cu numele complet „San Miguel de la Palma”, este cea mai de nord-vest insula dintre insulele mari ale arhipelagului „Insulele Canare” din Oceanul Atlantic. In spaniola palma inseamna palmier. Constituie una din cele 17 comunitati autonome ale Spaniei. Are o lungime de cca. 42 km si o latime de 28 km. Suprafata de 708 km² reprezinta 9,51 % din suprafata totala a arhipelagului, fiind a cincea insula ca marime din arhipelag. Insula apartine provinciei spaniole Santa Cruz de Tenerife.

la-palma

Agadir este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Maroc. Situat pe malul Oceanului Atlantic, un adevarat paradis de odihna si relaxare, construit intr-o locatie de exceptie, cu strazi si bulevarde spatioase strajuite de palmieri si cladiri albe stralucitoare. Cu aproximativ 10 kilometri de plaja cu nisip fin, aparat de Muntii Anti Atlas, orasul ofera o vacanta de vis in orice moment al anului.

agadir-05

Lanzarote este o insula care tine de Spania, fiind cea mai estica din Arhipelagul Insulele Canare. Se afla la aproximativ 125 km de coasta Africii si la 1.000 km de Peninsula Iberica. Cu o arie de 845,9 km², Lanzarote este cea de-a patra insula ca suprafata dintre cele sapte insule Canare, dupa Tenerife, Fuerteventura si Gran Canaria. Agricultura este practicata cu dificultate din cauza solului arid si a precipitatiilor foarte scazute. In prezent turismul este foarte dezvoltat. Cel mai mare si mai apreciat centru turistic de pe Lanzarote este Puerto del Carmen, la origine un vechi sat pescaresc.

Spain, Canary Islands, Lanzarote Island, Playa Blanca, Playa del

Fuerteventura este ca marime a doua insula din arhipelagul Insulele Canare. Este situata in Oceanul Atlantic, la 97 km departare de coasta africana nord-vestica. Apartine Provinciei Las Palmas, una din cele doua componente ale comunitatii autonome Canare (Spania este impartita in autonomii). Insula este supranumita si „insula caprelor”, deoarece pe insula traiesc mai multe capre decat oameni. Capitala insulei este Puerto del Rosario, numit inainte Puerto Cabras (portul caprele); numele insa a fost schimbat, considerandu-se ca este vulgar.

fuerteventura

Gran Canaria este o insula din arhipelagul „Insulele Canare” care tine de Spania. Are o suprafata de 1.560,1 km², fiind ca marime a treia insula din arhipelag (dupa Tenerife si Fuerteventura). Lungimea totala a plajelor este de circa 136 km. Capitala insulei este orasul Las Palmas de Gran Canaria.

gran-canaria

Las Palmas este centrul turismului canarian, un oras cosmopolit si unul dintre cele mai mari porturi ale Spaniei. Stilul arhitectural al orasului: cu stradute intortochiate, cu balcoane sculptate in lemn, cu palate in stil renascentist sau baroc, incanta ochii vizitatorilor.

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1