Destinatii de vacanta: De ce sa vizitati Croatia?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agentia de turism Mara International Tour va propune o destinatie cu parfum exotic din Europa: Croatia.

De ce sa vizitati Croatia?

Croatia este una dintre cele mai populare destinatii turistice, in special datorita spectaculoasei sale coaste, cu plaje de vis si peisaje care-ti taie respiratia. Coasta croata a Adriaticii se lauda cu marea nepoluata, lucru dovedit de numeroasele rezervatii naturale, si cu cele 116 plaje cu steag albastru.

In afara de plajele de pe coasta sau din insule, in Croatia exista numeroase alte obiective turistice, majoritatea tot pe malul marii, dar nu numai, care imbina istoria cu arhitectura si natura. Unul dintre cel mai importante dintre acestea este Dubrovnik, supranumit “Perla Adriaticii”. Orasul se remarca printr-o arhitectura si detalii sculpturale fascinante, mandrindu-se cu constructii spectaculoase, precum si cu vestitele ziduri care inconjoara vechiul oras

Urcarea dinspre nord de-a lungul litoralului ajungem la Split, unde putem vedea Palatul lui Diocletian, construit de acest imparat roman in anul 305, pe structura caruia, in secolul al VII-lea, s-au pus bazele Catedralei St. Domnius, in prezent cea mai veche catedrala catolica din lume, fara sa fi suferit modificari dramatice in tot acest timp. In partea de nord-vesta tarii, tot pe tarmul Adriaticii, putem vizita, la Pula, amfiteatrul roman, una dintre cele mai mari arene romane care a rezistat de-a lungul secolelor.

In interiorul tarii nu ratati Zagrebul, capitala, cu centrul sau medieval, si nici Lacurile Plitvice, care alcatuiesc una dintre cele mai frumoase destinatii naturale din Europa.

Vezi aici oferta

Pentru oferte personalizate va asteptam cu placere la sediul agentiei Mara International Tour din Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook: www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2