Destinatii de vacanta: Hajduszoboszlo, paradisul Spa-urilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La mai putin de 200 de kilometri de Baia Mare, in Ungaria, mai exact in Hajduszoboszlo, exista un paradis al Spa-urilor, atat de exterior cat si de interior, unde te poti relaxa impreuna cu familia, la bai.

Hajduszoboszlo este cea mai renumita statiune balneo-climaterica din Marea Campie Ungara (Alföld). Conditiile si serviciile favorabile pe care orasul le pune la dispozitia oaspetilor pe tot parcursul anului creeaza atat posibilitatea unei recreeri active, cat si a uneia pasive. Pe langa recreerea in apele strandurilor, restaurantele, hotelurile si orasul Hajduszoboszlo, ofera vizitatorilor si o gama larga de programe. Statiunea intretinuta excelent si amenajata cu parcuri minunate constituie locul perfect pentru familiile si persoanele care doresc atat vindecare, cat si relaxare totala.

Principalul punct de atractie al orasului il reprezinta complexul balnear compus din renumitul Aquapark, din strandul termal si parcul acvatic de distractii Aqua Palace, inaugurat in anul 2010.

Serviciile de wellness ale turismului balnear, reacreativ si activ au ca element de baza apa termala. Bazandu-se pe aceasta premisa si ca urmare a dezvoltarii continue, strandul cu plaja de nisip a reusit sa devina un centru balnear complex.

Statiunea balneara este caracterizata de o atmosfera de orasel cu festivale de vara, oferind posibilitatea unor programe variate de divertisment. Pe langa aromele culinare traditionale unguresti, muzica si dansul constituie elementele esentiale ale unei atmosferi de vara. Seria evenimentelor turistice se deschide in luna mai cu Festivalul Mancarurilor la gratar si al Berii din Hajduszoboszlo, incheindu-se in septembrie cu Festivalul Alimentelor Bio si al Vinului.

Cateva imagini reprezentative din oras

Primaria din Hajduszoboszlo

Casa clopotelor, situata in centrul orasului

Parcul Sfantul Istvan

Parcul Varosi

Restaurant cu specific unguresc traditional

Aqua Palace

Imagini din interiorul Hotelului Delibab ****

Oaza de Relaxare

Bazinul din cadrul Oazei de Relaxare

Baile termale

Partea de welness pentru copii

Raluca ÖSZ

Vezi aici oferta completa

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd. Unirii, nr. 5 (vizavi de parcarea magazinului Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2