Destinatii de vacanta: Israel, locul nasterii Domnului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agentia de turism Mara International Tour va propune o noua destinatie pentru vacanta dumneavoastra, avion direct din Cluj – Israel.

Tarif: de la 495 euro/persoana cu toate taxele incluse

Taramuri biblice, cu locuri sfinte la tot pasul si o incarcatura emotionala inegalabila- Israel este locul nasterii Domnului si al savarsirii minunilor Dumnezeiesti, o combinatie unica intre istoria antica a iudaismului si viitor. Cei care au citit Biblia si nu numai, cu siguranta vor fi cuprinsi de emotie fara precedent la intrarea in Israel. Tara care se gaseste la rascrucea celor trei mari religii ale lumii, isi asteapta oaspetii cu o multitudine de relicve si vestigii unice.

Statul Israel este situat in Orientul Mijlociu, de-a lungul malului de est al Marii Mediterane. Se invecineaza cu Libanul, in nord, Siria in nord-est, Iordania si Cisiordania, in est, Egipt si Fasia Gaza, la sud-vest.

Israelul este impartit in patru zone metropolitane: zona metropolitana Tel Aviv  zona metropolitana Ierusalim,  zona metropolitana Haifa si zona metropolitana Beer Seva.

Ierusalimul este asezat in Orientul Mijlociu, considerat oras sfant pentru credintele iudaica, crestina si musulmana. In centrul Ierusalimului se inalta Muntele Templului (Har Habait). Aici se afla Zidul de apus sau Zidul Plangerii, principalul loc sacru al evreilor, si Moscheea Al Aqsa cu sanctuarul islamic Cupola Stancii.

In partea de nord a orasului vechi se afla Biserica Invierii, cel mai sfant loc de pe pamant pentru crestini, cu mormantul lui Iisus Hristos. Ca si obiective crestine in Ierusalim avem: Via Dolorosa sau Drumul Crucii care incepe de la Manastirea Ecce Homo (Iata Omul) si se termina la Biserica Invierea Domnului sau Biserica Sfantului Mormant.

Bethleem (casa painii, traducere din ebraica) este situat la 10 km sud de Ierusalim, care, din anul 1996, a intrat sub Administratia Autoritatii Nationale Palestiniene. Jumatate dintre locuitorii orasului sunt crestini, jumatate sunt musulmani. Biserica Nasterii Domnului este cea mai veche biserica crestina din Tara Sfanta, ridicata din ordinul imparatului Constantin deasupra pesterii Nasterii Mantuitorului.

Haifa e locul ce combina influentele arabe si est-europene, traditia cu modernul. Una dintre atractiile principale ale orasului este Muntele Carmel, ce ofera o panorama minunata asupra orasului.

Situat in partea nordica a Israelului, Nazareth este cel mai populat oras arab din Israel, avand aproximativ 80.000 locuitori. Orasul Nazareth este descris ca fiind locul copilariei lui Iisus Hristos, gratie acestui fapt, orasul este un centru de pelerinaj crestin.

Pentru oferte personalizate va stam cu placere la dispozitie la sediul agentiei Mara International Tour: Bd Unirii nr 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) telefonic: 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email: info@mara-tour.ro sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2