Destinatii de vacanta: Muntenegru, o tara cu multe posibilitati turistice

PNL

Agentia Mara International Tour Baia Mare propune statiunea Budva din Muntenegru ca destinatie de vacanta pentru vara lui 2017.

VACANTA IN MUNTENEGRU – BUDVA. PLECARI DIN CLUJ/BAIA MARE CU AUTOCARUL – VEZI AICI DETALII

Muntenegru, o tara mica, acum invata sa se dezvolte si totusi iti ofera tot pentru tine ca turist. Atmosfera autentica, oameni extrem de prietenosi, peisaje pentru toti, munte, mare, locuri unice si smochini din care sa te infrupti liber la marginea drumului. La cat este de mica aceasta tara si nu de foarte mult timp scapata de razboaie este extraordinar de impresionanta si un exemplu de urmat.

Budva este un oras de coasta din Muntenegru, avand o populatie in jur de 18.000 de locuitori si este centrul municipalitatii cu acelasi nume. Zona de coasta, numita Budvanska Rivijera, e centrul turismului muntenegrean, si este cunoscut pentru viata sa in timpul noptilor, plajelor cu nisip si pentru arhitectura cu influente mediteraneene. Orasul Budva are o varsta de cca 3.500 de ani, ceea ce il face cel mai vechi oras de pe malurile Marii Adriatice.

Insula Sfantul Stefan  Mergand de la sud la nord pe tarmul adriatic al republicii Muntenegru, nu departe de granita cu Albania, intre doua statiuni bine cotate – Bar si Budva, turistii sunt intampinati de o surpriza foarte placuta. E insula Sveti Stefan, statiunea emlematica a Muntenegrului.

Locul are tot atata istorie pe cat ti-ai imagina privindu-l. A fost un sat musulman, ce a primit, dupa retragerea otomana, numele primului martir al crestinatatii, Sfantul Stefan, potrivit Faptelor Apostolilor. Pe insula sunt inghesuite case traditionale din piatra cu acoperisurile lor colorate din tigla. Cea mai mare cladire e un hotel de lux, candva resedinta a familiei regale sarbe, Karageorgevici.

Castelul si plaja Mogren  Te poti plimba pe coridoarele lungi ale castelului pentru a vedea frumusetea si maretia camerelor sale apoi ai timp pentru odihna intr-una dintre curtile regesti. De aici ti se deschid privelisti superbe asupra orasului Budva si spre monumentele sale istorice.

Exista o plaja cu acelasi nume in apropierea castelului care a devenit un loc permanent pentru numeroase sarbatori ai festivaluri nationale.

Vei gasi numeroase magazine de suveniruri alaturi de restaurante de-a lungul plajei, astfel incat orice experienta de shopping sa fie cat mai placuta.

MARA-TOUR-logo-site-blue

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1