Destinatii de vacanta: Oktoberfest – Traieste noi experiente

oktoberfestIn aceasta toamna, cu Agentia de turism Mara International Tour Baia Mare ai ocazia sa paricipi la Festivalul Berii de la Munchen – Oktoberfest. Plecarea are loc in data de 29 septembrie, tariful fiind de 249 de euro/persoana. Redam mai jos destinatiile ce urmeaza a fi vizitate, conform descrierii facute de agentia de turism.

VACANTA IN GERMANIA PE TRASEUL SALZBURG – MUNCHEN – CUIBUL DE CULTURII – ZELL AM SEE – KAPRUM – VARFUL GROSSLOCKNER – HALLSTATT – BAD ISCHL  – VEZI AICI DETALIIMARA-TOUR-logo-site-blue

Ziua 1. Plecare din Cluj-Napoca la orele 02:00, din Oradea la orele 05:00, pe ruta Oradea-Budapesta-Viena-Salzburg~800 km. Sosire la Salzburg, orasul muzicii, dominat de fortareata Hohensalzburg, pentru un tur pietonal care include Gradinile si Palatul Mirabell, Getreidegasse, unde se gaseste Casa lui Mozart, Vechea Primarie, Domul; timp liber sau optional se urca la Fortareata Hohensalzburg. Cazare zona Salzburg/Bavaria, 3 nopti la o pensiune traditionala.

salzburg-austria

Ziua 2. Ne indreptam spre Munchen, capitala Bavariei, oras renumit pentru berea de calitate produsa aici – vizita Marienplatz, Primaria, Frauenkirche, Michaelskirche. Ziua este dedicata Festivalului Berii, Oktoberfest! Timp liber in zona Marienplatz si a berariilor. Cazare. (Munchen-Salzburg~140 km).

oktoberfest 2

Ziua 3. Ne indreptam spre Berchtesgaden, sau Cuibul de Vulturi, casa de vacanta a lui Adolf Hitler la care se poate ajunge doar cu un lift prin interiorul muntelui.

casa de vulturi

Panorama este coplesitoare. (vizita e in functie de conditiile meteo). Urmeaza renumita statiune montana: Zell am See-Kaprun, situata pe malul Lacului Zell, cu stradute medievale si cu biserici vechi. Timp liber in statiune sau urcare panoramica pentru a admira cel mai inalt varf din Alpii Austriei, Grossglochner (3798 m).

Grossglochner

Ziua 4. Pornim printre Alpii Austriei, prin renumitul si incantatorul Salzkammergut. Oprire in Hallstatt, superbul sat de munte care a produs “aurul alb” si a asigurat bogatia tinutului inca din cele mai vechi timpuri.

Bad Ischl

Urmeaza Bad Ischl, resedinta de vara indragita a Habsburgilor – vizita Kaiservilla, timp liber in incantatorul orasel baroc. Pornire spre casa. Sosire in tara noaptea. (Salzburg-Bad Ischl-Oradea-Cluj~1000 km).

 

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1