Destinatii de vacanta: Petrece 1 Mai in Costa del Sol

Agentia Mara International Tour Baia Mare propune pentru 2017 o noua destinatie de vacanta: Costa del Sol (Spania), plecarile urmand sa se faca in 28 aprilie si 19 mai. Pretul este unul special – 499 euro/ persoana cu toate taxele incluse.

COSTA DEL SOL – TURISM SOCIAL PRIMAVARA 2017. VEZI AICI DETALII

 

MARA-TOUR-logo-site-blue

Costa del Sol este situata de la Nerja pana la Gibraltar si este cea mai emblematica zona de litoral a Spaniei.
Initial formata din asezari pescaresti linistite, regiunea a fost transformata radical in ultima parte a secolului al XX-lea intr-o destinatie turistica de renume mondial, cu o aglomerare urbana aproape continua de asezari si statiuni pe toata lungimea coastei.

costal del sol 4

Pozitia de amplasare, excelenta, favorizeaza accesul foarte usor spre vizitarea oraselor: Granada, Sevilia, Cadiz, Malaga si Cordoba. Datorita climei foarte blande, in aceasta zona, sezonul turistic dureaza practic tot anul. Posibilitatile de distractie sunt diverse: de la renumitele plaje, soare, mare si distractii pana la viata tumiltoasa de noapte, cu multe discoteci, pub-uri, baruri si restaurante.

costa del sol plaja

Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite pentru toate gusturile, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa pe toata coasta, peisajele incredibile, muzeele interesante, cetatile impresionante, plimbarile placute, viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber.

View along beach, Torremolinos, Costa del Sol, Andalucia, Spain,

Daca alegi sa-ti petreci vacanta pe Costa del Sol poti alege sa vizitezi si atractiile din apropiere. Astfel, o “plimbare” pana in Gibralatar este mai mult decat recomandata, iar vizitarea oraselor Sevilla, Cordoba, Granada merita tot efortul. De asemenea, o frumoasa excursie poate fi vizitarea celor 24 de sate ale soarelui, denumite astfel dupa arhitectura deosebita si dupa culoarea alba a caselor, inconjurate de flori si palmieri.

costa del sol 3

Granada este capitala provinciei Granada din comunitatea autonoma Andaluzia in Spania de sud si se afla la poalele muntelui Sierra Nevada la o altitudine de 670 metri fata de nivelul marii in vaile Darro si Genil. Granada este faimoasa datorita constructiilor sale istorice, din vremea maurilor, dar si din perioada gotica sau renascentista. Orasul mai este celebru si pentru numerosii sai cantareti de chitara.

granada

Sevilla este capitala si principalul oras al Andaluziei si al provinciei Sevilla. Este situata in partea de sud-vest a peninsulei Iberice. Sevilla este capitala Comunitatii Autonome a Andaluziei precum si a provinciei Sevilla.

sevilla

De asemenea, Sevilla este considerata centrul artistic, cultural, financiar, economic si social al sudului Spaniei. Interesante sunt numeroasele obiective turistice (monumente, parcuri, gradini, biserici etc.). Printre monumentele cele mai faimoase se numara Giralda (Clopotul Catedralei) si Turnul de Aur.

 

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *