Destinatii de vacanta: Relaxare si aventura intr-un sejur combinat in Asia! Singapore, Vietnam & Hong Kong

PNL

vietnam 2Un sejur de 12 nopti in Singapore, Vietnam si Hong Kong este noua propunere de vacanta a Agentiei Mara International Tour Baia Mare.

Preturile pornesc de la 1.549 euro/persoana, plecarea urmand sa se faca din Budapesta cu avionul, in data de 9 octombrie 2016.

VACANTA IN SINGAPORE, VIETNAM SI HONG KONG – VEZI AICI OFERTA 

MARA-TOUR-logo-site-blue

Singapore, oficial Republica Singapore, este un stat-oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud-Est. Este situat in sudul Peninsulei Malay si a statului malaysian Johor, 137 kilometri nord de la ecuator. Sinagapore e a doua tara ca densitate a populatie din lume, cu exceptia zonelor Hong Kong sau Macao care fac parte din China. In perioada de inceput a statutului singaporez sporul natural al populatiei a condus la dezvoltarea economica. Media era de patru cinci copii la o familie.

Singapore-city-branch-image1

Singapore este o destinatie de calatorii foarte populara, astfel, turismul este una dintre cel mai mari industrii. Aproape 9,7 milioane de turisti au vizitat Singapore in anul 2006. Centrul comercial Orchard Road din Singapore este una din cele mai cunoscute si populare atractii turistice. Pentru a atrage si mai multi turisti, guvernul a decis sa legalizeze jocurile de noroc si a permis construirea a doua statiuni cazino la Marina Sentosa de Sud in 2005.

singapore 2

Republica Socialista Vietnam este un stat in Asia de sud-est. Vietnam are cca 1.650 kilometri lungime si o latime ce variaza intre 56 kilometri si 550 kilometri. Nordul Vietnamului este muntos, aici aflandu-se Fan-si-pan, cel mai inalt varf al acestei tari (3.147 metri).

Vietnam-Reisen-Hanoi-3

Fluviul Rosu este principala apa curgatoare. In Sudul Vietnamului se afla delta fluviului Mekong. Intre deltele celor doua fluvii se gaseste o campie joasa.

vietnam 3

Zona impadurita numita Cordiliera Annamului acopera partea de Vest si centrul Vietnamului, reprezentand doua treimi din suprafata totala a tarii. Nordul statului este bogat in resurse minerale, in special antracit si fosfati. Pe coasta de Su exista cateva resurse de petrol. Se cultiva orez, banane, trestie de zahar, cafea si ceai. Guvernul a adoptat cateva reforme capitaliste pentru economie. Cele mai importante industrii sunt: alimentara, pescuitul, metalurgica si fosfatii.

Vietnam-header-1

Hong Kong este o regiune autonoma de pe coasta de sud a Republicii Populare Chineze, inconjurata geografic pe 3/4 de Delta raului Perlelor si Marea Chinei de Sud. Orasul a devenit unul dintre cele mai mari porturi din lume, centru comercial si financiar de prim rang in lume, avand o populatie de 7 milioane de locuitori. Clima este foarte calda si umeda, dar cu toate acestea, turistul care se aventureaza pe strazile acestui oras va ramane impresionat de ritmul de viata alert al acestui oras.

hong kong port

Hong Kong are printre cele mai dezvoltate comunicatii si transporturi din Asia, avand si doua aeroporturi (printre cele mai mari din lume). Traficul maritim este incredibil de dens, apele golfului nefiind niciodata lipsite de valuri, chiar daca nu adie nici macar o boare de vant. Are multe institutii de invatamant, printre care si Universitatea din Hong Kong (1911).

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1