Destinatii de vacanta: Sejur combinat Maldive si Sri Lanka

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

maldive 2Agentia Mara International Tour Baia Mare propune noi destinatii exotice pentru toamna 2016. De data aceasta este vorba despre un sejur combinat in Maldive si Sri Lanka, oferta pentru inscrieri fiind valabila pana la data de 30 septembrie.

SEJUR MALDIVE SI SRI LANKA. PLECARE DIN CLUJ-NAPOCA PE DATA DE 6 OCTOMBRIE. VEZI AICI DETALII

MARA-TOUR-logo-site-blue

Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este o tara insulara formata dintr-un grupe de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India in Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1.192 de insule din care 250 sunt locuite.

Sun Chair on the Beach

Maldive este o destinatie exotica unica, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stres, o destinatie romantica unde te poti regasi pe tine si pe cel de langa tine.

atol_maldive

Micutele insule inconjurate de nisipuri albe si lagune de un albastru ireal (cand albastru electric, cand verde-turcoaz) atrag in fiecare an aproape 300.000 de turisti. Unii atoli sunt atat de mici, incat au fost transformati pur si simplu in resorturi turistice si… atat.

Trebuie sa stii ca ziua in Maldive este foarte scurta, intunericul apare pe la ora sase. Avantajul este ca vei avea parte de niste apusuri incredibile si de multe ore de binemeritata odihna.

Kurumba-Maldives-resort-sun

Te intrebi ce delicatese culinare te asteapta? Cele mai multe sunt pe baza de ton, nuca de cocos, banane, mango, mirodenii si cartofi dulci.

Sri Lanka este membra in Commonwealth, iar puterea legislativa este exercitata de un parlament unicameral (225 membri, alesi printr-un sistem de reprezentare proportionala). Turismul dispune de un remarcabil potential cultural-istoric, caruia i se alatura elementele potentialului natural.

sri-lanka

Sigiriya, resedinta regala in secolul al V-lea, este considerata a opta minune a lumii antice. Orasul este construit din piatra masiva si este impodobit in interor cu fresce ce ilustreaza infatisarea fecioarele ce ar fi facut parte, conform miturilor, din haremul imparatului. Ruinele fortaretei regale includ locuinte regale, piscina, gradini, rezervoare pentru apa.

Sigiriya

Colombo, derivat de la numele singalez Kola-amba-thota si alterat de portughezi in onoarea lui Cristofor Columb, este cel mai mare oras din Sri Lanka, cu o populatie de peste 730.000 in oras si peste 2,2 milioane in zona metropolitana. Colombo este capitala executiva a tarii, capitala administrativa fiind Kotte.

Colombo-Sri-Lanka

Kandy este fosta capitala din perioada antic si al doilea oras ca marime. Se afla in jurul unui lac artificial, peisajul fiind unul superb. Orasul ridicat in jurul unui lac este inconjurat de coline pe care se gasesc plantatii de arbori tropicali si de ceai.

kandy-sri-lanka

Clima in Kandy este un placuta, temperaturile medii fiind de 27 de grade Celsius, lucru ce face ca locatia sa fie potrivita ca destinatie turistica in orice perioada.MARA-TOUR-logo-site-blue

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1