Destinatii de vacanta: Sejur combinat in Vietnam. Avion din Cluj

PNL

vietnamAgentia Mara International Tour Baia Mare te invita sa petreci o vacanta inedita in Vietnam intr-un sejur combinat. Sejuru se intinde pe o perioada de 10 zile, plecarea urmand sa aiba loc in 9 februarie 2017.

SEJUR COMBINAT IN VIETNAM, CU AGENTIA MARA INTERNATIONAL TOUR – AVION DIN CLUJ. VEZI AICI DETALII

MARA-TOUR-logo-site-blue

Republica Socialista Vietnam este un stat in Asia de sud-est. Vietnam are cca 1.650 kilometri lungime si o latime ce variaza intre 56 kilometri si 550 kilometri. Nordul Vietnamului este muntos, aici aflandu-se Fan-si-pan, cel mai inalt varf al acestei tari (3.147 metri).

Vietnam-Reisen-Hanoi-3

Al doilea oras ca marime din Vietnam, Hanoi – capitala Vietnamului, a inflorit ca oras inca din anul 1010. Arhitectura Hanoiului s-a dezvoltat in principal din secolele XIX si XX, iar zona construita in stil francez a ramas in mare parte intacta. Orasul pastreaza vechi temple si altare dedicate zeilor sau eroilor nationali, care, se spune, i-au ajutat pe localnici sa cultive si sa protejeze pamanturile fertile de pe malul drept al Fluviului Rosu.

hanoi

Zona impadurita numita Cordiliera Annamului acopera partea de Vest si centrul Vietnamului, reprezentand doua treimi din suprafata totala a tarii. Nordul statului este bogat in resurse minerale, in special antracit si fosfati. Pe coasta de Su exista cateva resurse de petrol.

Vietnam-header-1Se cultiva orez, banane, trestie de zahar, cafea si ceai. Guvernul a adoptat cateva reforme capitaliste pentru economie. Cele mai importante industrii sunt: alimentara, pescuitul, metalurgica si fosfatii.

Orasul Dalat este capitala Provinciei Lam Dong situata la 1.500 metri pe platoul Langbian in partea central sudica a Vietnamului. Orasul este cunoscut pentru padurile sale de pin, fiind denumit si “Orasul celor 1000 de pini” dar si pentru temperaturile placute ce i-au adus si denumirea de “Orasul Eternei Primaveri”.

dalat

Arhitectura de influenta franceza, numeroasele piete locale unde se pot gasi produse traditionale dar si cadrul natural inconjurator propice traseelor de hiking, mountain bike sau canoe fac din Dalat una dintre cele mai apreciate destinatii turistice ale Vietnamului.

Acoperind o suprafata considerabila din sud vestul Vietnamului, Delta Mekong formata in zona de varsare a Fluviului Mekong in mare este un biotop impresionant prin cele peste 10.000 de specii de flora si fauna pe care le contine.

delta-mekong

Zona este dominata de culturi de orez si canale strajuite de palmieri si vegetatie luxurianta si este o destinatie populara printre turisti. Vizitatorul va descoperi o retea sinuoasa de canale, peisaje impresionante si va putea experimenta stilul unic de viata al localnicilor, putand interactiona cu ei.

Remarcabilul Golf Halong cu apele sale de smarald se intinde in Delta Fluviului Rosu, fiind denumit si Golful Dragonului zburator, datorita celor peste trei mii de insule monolitice acoperite de jungla care ies din apa precum dintii unui dragon.

halong-vietnam

Fiecare insula are un peisaj unic, cu formatiuni interesante dolomitice si calcaroase, dupa care aproape 1000 dintre ele si-au luat si numele: Insula Elefant, Insula Cocosul Luptator, Insula Acoperis.

Asezat in zona de tarm a Vietnamului, in Provinica Quang Nam, Hoi An a fost datorita portului sau pentru o lunga perioada, placa turnanta a comertului cu mirodenii din Asia de sud est.

hoi-an

Cunoscut initial sub numele de Faifo, acest oras antic este marginit la sud de Raul Thu Bon, pe a carui esplanada se insiruie numeroase mici cafenele. Acum acesta este un mic paradis turistic, iar atmosfera artistica si localnicii prietenosi creaza o ambianta atragatoare.

 

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1