Destinatii de vacanta: Sejur de neuitat in spectaculoasa Republica Dominicana

PNL

resized_Republica-Dominicana 2.jpegDe la plaje infinite cu nisip alb, apa turquoise, resorturi spectaculoase, Republica Dominicana constituie o destinatie unica si complexa ce imbina traditiile locului in special dansurile sale cerebre, bachata si merenque cu peisajele luxuriante, tropicale fiind considerata tara care le are pe toate.

SEJUR IN REPUBLICA DOMINICANA, PRETURI DE LA 691 DE EURO/PERSOANA – IMBARCARE BUDAPESTA, BRUXELLES, DUSSELDORF. VEZI AICI DETALII

MARA-TOUR-logo-site-blue

Republica Dominicana este o tara insulara din America Centrala, in nordul Marii Caraibilor, situata in partea de est a insulei Hispaniola. Are ca vecin in vest statul Haiti. Aceasta insula a fost numita imediat dupa descoperire de catre Cristofor Columb La Española, in romaneste Mica Spanie, datorita faptului ca a fost declarata cel mai frumos pamant din Lumea Noua.

plaja republica dominicana

Coastele insulei au un decor muntos de o frumusete dramatica, culminand cu varful Pico Duarte (3.175 metri). Republica Dominicana este renumita pentru plajele sale cu nisip alb, pentru lagunele turcoaz, fiind intr-adevar o alegere minunata pentru o destinatie de vacanta.

laguna republica dominicana

Santo Domingo este capitala Republicii Dominicane. Acest oras a fost construit curand dupa colonizarea noii lumi si a fost considerat prima capitala americana. Titlul acesta onorabil i-a fost acordat capitalei Republicii Dominicane pentru progresul cultural efectuat: construirea primei catedrale, a primei universitati si a primului spital din toata America.

santo domingo

Punta Cana este o parte a districtului municipal Punta Cana-Bávaro-Veron-Macao, apartinand administrativ de municipalitatea Higüey, din provincia La Altagracia, cea mai estica provincie a Republicii Dominicane. Zona este recunoscuta pentru plajele si resorturile sale (peste 50) si a devenit populara printre turisti, incepand cu anii 1970, fiind preferata de cei care cauta odihna si relaxare.

In Punta Cana exista si baze de tratament (la inceput doar bai), apoi cu diferite proceduri balneare. Punta Cana este recunoscuta pentru odihna si relaxare, insa turistii pot gasi aici si mall-uri, fast-food-uri, farmacii, restaurante de lux, banci, clinici de recuperare, supermarket-uri sau scoli. Zona este considerata sistațiune balneoclimaterica, datorita acestor bai naturale, precum si bazelor de tratament si relaxare construite dupa anii 1980.

Punta-Cana 2

Puerto Plata este capitala provinciei dominicane Puerto Plata. Orasul este renumit pentru statiuni precum Playa Dorada si Costa Dorada, situat la est de San Felipe de Puerto Plata. Singurul teleferic din Caraibe este situat in Puerto Plata. Cu acesta, se poate merge pana la Pico Isabel de Torres, un munte cu o inaltime de 793 metri. Partea de sus a muntelui are si o gradina botanica.

puerto plata

Daca ajungi sa vezi cu ochii tai cascadele romantice, spatiile de cazare idilice si plajele, ai sa intelegi de ce mare parte din tinerii casatoriti aleg aceasta destinatie pentru luna de miere.

cascada republica dominicana

Serviciile prietenoase si atentia la detalii sunt alte doua atuuri care inclina in favoarea turistilor.

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1