DESTINAȚII DE VIS – De ce Antalya este ideală pentru familiile cu copii (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Maramureșenii deja se gândesc la concediul de anul viitor. Iar printre destinațiile preferate se numără Antalya sau Hurghada. Însă pentru anul viitor sunt luate în calcul posibile zboruri charter spre Grecia, o altă destinație extrem de iubită de maramureșeni și nu numai.

„Suntem pe final de an 2021, ne facem închiderea și an și ne gândim la anul care vine. Îmi place să cred că primul lucru la care ne gândim pentru la anul este concediul. Și pentru că ni-l pregătim mai din timp sau așa ar trebui să o facem, ca să avem o paletă largă de opțiuni din care să putem alege, ziceam să discutăm despre ce variante se preconizează să fie cu plecare curse charter de pe Aeroportul Internațional „ Maramureș”. Avem Antalya din Turcia și Hurghada, Egipt și sperăm ca cel puțin o noutate pentru anul 2022 să fie un charter spre Grecia, cel mai probabil spre Creta. Urmează să vedem dacă se poate realiza acest vis, Grecia fiind o destinație extrem de dorită de români. Din Creta putem ajunge pe alte insule, dacă vrem. Depinde de tipul de feribot pe care l-ai ales. De ce am alege Turcia, Egiptul sau Grecia? Pentru fiecare dintre ele există un tip de vacanțe și un tip de client. Dacă vorbim de familie cu copii, care își doresc relaxare totală și care doresc o gestionare foarte bună a bugetului propriu, adică să știe exact cât vor cheltui și nu doresc abateri de la calcule, Turcia e prima opțiune”,. spune Diana Iluț, Sfara Tours.

Maramureșenii trebuie să știe că în Antalya avem servicii all-inclusive, ultra all-inclusive și alte variante, totul e inclus și atunci nu sunt costuri auxiliare. Ajungem în Antalya, avem asigurată asistență în limba română, peste tot sunt vorbitori de limbă română și primesc date de contact pe telefon: „Ajungem în una din stațiunile litoralului din Antalya, în interiorul resortului avem totul asigurat. Ca o recomandare, ca înainte de a semna un contract, ar fi bine să se solicite descrierea pachetului de vacanță dorit, adică ce avem inclus în preț și ce nu.

„Sunt incluse în general toate mesele și gustările dintre mese, avem mâncare asigurată 24 de ore din 24 de ore, avem conceptul de late dinner, deci la miezul nopții se poate mânca ceva cald etc. Pachetul poate să nu includă băuturile îmbuteliate, băuturile premium de import, anumite tipuri de cocktailuri pot fi extracost. Pentru copii aici avem o foarte frumoasă parte de entertainement, activități pe grupă de vârstă, resorturile sunt sigure din toate punctele de vedere, ne putem relaxa fără probleme. Volei pe plajă, tras cu arcul și alte activități. Dacă vrem o excursie organizată, atunci vom avea un grup de limbă română, un ghid care ne va oferi informații. Ce recomand eu este pentru Antalya este raftingul, o experiență extraordinară pe care după o să mai vrei să o repeți. Tot pentru Antalya – croazieră, vizită la o cascadă extrem de frumoasă. Pentru cei cu copiii mai mici, recomand acvariul, există o zonă de insecte, șerpi, șopârle, multe vietăți de văzut, o zonă unde ne vom da pe zăpadă, suntem echipați corespunzător. Pentru copii o să fie o experiență extraordinară, vă spun din experiență proprie”, a concluzionat Diana Iluț.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2