Destinatii: Petrece o vacanta de vis in statiunile Egiptului

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Fascinantul Egipt este o alta destinatie propusa de Agentia de turism Mara International Tour Baia Mare pentru vara lui 2017.

In Marea Rosie exista unele dintre cele mai frumoase bariere de corali din lume, care constituiesc habitatul sutelor de specii de pesti tropicali. Statiunea se intinde pe o lungime de circa 40 de km, de-a lungul litoralului. In ultimii ani a devenit un clasic al vacantelor “all-inclusive” organizate de agentii de voiaj europene, dar cu putin timp in urma era un simplu sat de pescari.

VACANTA IN EGIPT – AVION DIN CLUJ. VEZI AICI DETALII

MARA-TOUR-logo-site-blue

Sahl Hasheesh este o statiune noua din Egipt, ce promite sa devina o adevarata atractie pe Riviera Egipteana. Orasul este situat intre Hurghada si Safaga, de-a lungul tarmului Marii Rosii, in golful cu acelasi nume. Proiectul statiunii a fost realizat de renumitul arhitect Lord Norman Foster, care a mizat in primul rand pe pastrarea peisajului si mediului natural al zonei, motiv pentru care doar un procent de 15% din suprafata acesteia va fi alocat pentru constructii, hoteluri, vile si alte elemente de infrastructura turistica. Restul teritoriului va fi ocupat de gradini, parcuri si terenuri de golf, realizate la standarde internationale.

El Gouna este o statiune romantica ce se intinde pe mai multe insule si lagune si ofera: cazare in hoteluri luxoase, centre de scufundari si posibilitati de practicare a sporturilor acvatice, circuit de carting, baza hipica, bazaruri si magazine, restaurante, baruri, discoteci. In centrul statiunii se afla un port, faimos pentru iahturile luxoase ancorate aici. Tot in centru se afla si singurul cazinou de pe coasta Marii Rosii. Aceeasi locatie are si mandria statiunii – cel mai mare teren de golf cu 18 gauri.

 

 

Marsa Alam este un sat pescaresc care se afla in plina dezvoltare turistica. Marsa Alam este situat in apropiere de Tropicul Cancerului unde Desertul Arabiei intalneste Marea Rosie si are aspectul unui paradis tropical cu palmieri, mangrove si recife de corali impresionante. Situate intre mare si desert, complexele hoteliere ofera un nivel de confort ridicat si diverse facilitati de petrecere a timpului liber. Situat la 790 km sud de Cairo, de la deschiderea aeroportului international in 2001, acest mic sat pescaresc a devenit o noua destinatie de top pentru amatorii de scufundari in Marea Rosie.

Safaga este o statiune linistita pe malul marii, la 60 de km sud de Hurghada, construita in jurul vechiului port. Bogatia acestei zone in recife de corali ofera posibilitati minunate pentru scufundari, fiind o destinatie preferata a windsurferilor si a kitesurferilor. Pe faleza turistii sunt asteptati cu restaurante, cafenele si magazine. Safaga este o statiune reconfortanta, potrivita celor care in timpul zilei practica sporturile acvatice iar seara participa la petreceri in cluburile de pe plaja. Statiunea este in curs de dezvoltare, dar totusi o recomandam familiilor cu copii, turistilor care doresc liniste si odihna si iubitorilor de scufundari.

Makadi Bay este o statiune noua, situata la 35 km sud de Hurghada, intr-un minunat golf natural. Aici s-au construit hoteluri apartinand unor lanturi renumite, clasificate la 4-5*, cu teritorii ingrijite si cu verdeata, cu o infrastructura dezvoltata si o arhitectura destul de interesanta – majoritatea hotelurilor sunt construite in stil oriental si amintesc de castelele si templele medievale. Fiind o statiune noua, plajele si recifurile de corali sunt aproape salbatice si atrag numerosi turisti.Principalele obiective turistice sunt oferite de frumusetile naturale ce au condus la dezvoltarea statiunii. Makadi Bay este o locatie ideala pentru scufundari, recifurile de corali de o frumusete deosebita atragand numerosi turisti.

Soma Bay este o statiune noua, exclusivista, situata la circa 50 km sud de Hurghada. Intinsa pe o suprafata de aproximativ 1000 hectare, Soma Bay este o mica peninsula inconjurata de ape, unde accesul se face printr-un drum privat de 7 km.

Bucurandu-se de unele dintre cele mai luxoase hoteluri din zona, Soma Bay a devenit rapid principala atractie a turistilor aflati in cautare de servicii de cel mai inalt nivel. Fiind o destinatie de lux, Soma Bay dispune de unul dintre cele mai bune terenuri de golf din regiune – The Cascades, un teren cu 18 gauri, creat de celebrul Gary Player. Tot aici se gaseste si cel mai mare centru spa din regiune si al 3-lea ca marime din Orientul Apropiat.

MARA-TOUR-logo-site-blue

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *