Destinatii turistice: Curse aeriene din Baia Mare spre Egipt, incepand cu 10 iunie 2020

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Din vara anului 2020, de pe Aeroportul International Maramures vor decola curse turistice pe ruta Baia Mare – Egipt. Tot din aceasta zona, turistii interesati vor putea pleca in Tunisia, de pe aeroportul din Satu Mare.

De asemenea, plecari in destinatii exotice se vor putea face din Cluj.

„Ca noutate, la anul, din 10 iunie, vor porni cursele din Baia Mare pe Egipt, de la 480 euro/persoana. La anul, iarasi, in premierea, va fi zbor de pe Satu Mare pe Tunisia. Pentru cei care vor exotice, vor fi plecari din Cluj anul viitor, pentru Maldive, Mali, Mauritius si Tailanda. Acum sunt pachete gata facute pentru asta”, a spus Daniela Grigorescu, directorul agentiei Mara International Tour Baia Mare.

La agentia Mara International Tour Baia Mare exista circuite, cu plecare din Cluj-Napoca, in diferite destinatii ale lumii.

„Vor fi asa: Amsteradam – Parada Florilor, Brazilia, Argentina, capitale nordice, fiordurile Norvegiei, India si Rajasthan, Iran, Istanbul, Japonia si Coreea de Sud, Mexic, Portugalia, Rusia, Spania de Nord si Porto, Tunisia si Vietnam, Cambodgia si Laos. Acestea sunt cele mai cautate si interesante pentru cei din zona noastra”, a adaugat Daniela Grigorescu.

CIRCUITE DIN CLUJ 2020

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole