Destinatii: Vacanta in spectaculosul Dubai. Avion din Cluj

home camp2
home camp2
home camp2

resized_dubai-overviewAgentia Mara International Tour Baia Mare recomanda o noua vacanta de vis in spectaculosul Dubai, incepand cu data de 8 octombrie.

Servicii incluse: bilet avion + taxe aeroport; 1 bagaj cala 23 kg/ pers + 1 bagaj mana 42*32*25 cm – max 10 kg; 7 nopti cazare cu regimul de masa specificat.

VACANTA IN DUBAI CU AGENTIA MARA INTERNATIONAL TOUR BAIA MARE – VEZI AICI OFERTA DETALIATA

MARA-TOUR-logo-site-blue

Dubai, cel mai dezvoltat emirat din punct de vedere turistic, atrage in permanenta celebritati de pe tot globul. Daca nu va sperie superlativele, aflati ca va fi cea mai mare insula construita vreodata de mana omului si va fi vizibila si de pe Luna! Atat starurile internationale, cat si turistii obisnuiti, descopera la Dubai cel mai fascinant produs al industriei turistice din lume.

dubai 2

Dubai este cel mai mare oras din Emiratele Arabe Unite dupa numarul populatiei. Este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic si este resedinta emiratului omonim. Dubaiul are printre cele mai frumoase plaje din lume. Plajele sunt late, cu nisip fin si foarte bine intretinute. Temperatura apei oscileaza intre 22 °C iarna si 35 °C vara. Apa este foarte sarata, de accea multi turisti prefera sa foloseasca piscina hotelului.

dubai3

Burj Khalifa, cunoscut pana de curand ca Burj Dubai, Burj Khalifa este cea mai inalta cladire din lume, cu 828 metri si 160 de etaje. Este cu peste 300 metri mai mare decat cladirea din Taipei, care a fost anterior cea mai inalta constructie a lumii. Platoul de observare, de la etajul 124 este, de asemenea, cel mai inalt din lume.

An aerial view of Burj Dubai is seen in Dubai

Dubai Museum este principalul muzeu din Dubai, situat in fortul Al Fahidi, cea mai veche cladire existenta, construita in 1787. Construit in forma patrata, cu turnuri de aparare in 3 din colturile patratului, muzeul  va prezinta traditionalul mod de viata al beduinilor, cu colectii vechi de arme si munitii, vechi locuinte de vara numite arish, corabii traditionale – dhow, replici ale magazinelor mestesugaresti, ale celor de comert, etc.

Dubai-Museum

Complexul Atlantis este un resort magnific situat pe Palm Jumeirah, contine doua turnuri simetrice – Royal Towers, legate intre ele cu un maiestuos pod – Royal Bridge Suite, cu un total de 1539 camere, toate cu balcoane private si vederi asupra “The Palm” si a golfului Persic. Dispune de parc acvatic de distractii cu 7 tobogane, unul dintre ele supranumit Saltul de Credinta.

Atlantis-The-Palm-1

Ferrari World din Abu-Dhabi este un parc al companiei Ferrari cu cel mai lung si mai rapid roller coaster din lume. Sunt o sumedenie de distractii pe teritoriu, printre care Formula Rosa cu o lungime de 2200 metri.

Ferrari-World-Abu-Dhabi

Dubai Marina este una din cele mai noi si populare zone din Dubaiul modern, un “district portuar artificial” construit pe malurile tarmului-canalului astfel construit cu apa adusa din golfului Persic.

dubai-marinaIntregul bazin portuar construit integral de oameni, are o lungime de peste 3 km, este locul unde veti intalni cele mai inalte blocuri din lume, cu inaltimi medii intre 250 si 300 metri, inclusiv cel mai inalt zgarie nor locuibil din lume, Princess Tower cu o inaltime de 413 metri  si 101 de etaje.

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro, 0262.221038/0744.380184.

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *