Deviza PSD-ALDE-UDMR: Decat un corupt in inchisoare, mai bine 10 ucigasi in libertate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ca sa-si poata scoate proprii corupti din inchisori, PSD-ALDE si UDMR au eliberat 10.880 de detinuti in baza recursului compensatoriu al lui Tudorel Toader. Unii dintre ei au fost condamnati pentru violuri, omoruri sau talharii violente. Umbla moartea libera pe strazi! Acum cateva zile, o crima infioratoare a fost comisa de un „cadorisit” de-al guvernarii: 11 lovituri de cutit in plina strada – artera femurala sectionata, moarte in cateva minute. Ajunge!

„Legea recursului compensatoriu a trecut de Parlament cu voturile PSD, ALDE si UDMR. A ajuns tara noastra o pestera de talhari. Cei care au dat drumul in libertate ucigasilor si violatorilor sunt responsabili. Aceasta guvernare are o grija endemica pentru cei certati cu legea. Nu are aceeasi grija, de exemplu, pentru bolnavii din spitale. In foarte multe unitati spitalicesti, bolnavii au conditii mai rele decat detinutii din puscarii. Pentru acesti bolnavi, PSD-ALDE nu vine cu nici o recompensa! Elevii din multe localitati rurale care, pe un ger de crapa pietrele, sunt obligati sa foloseasca toaletele din spatele curtii, primesc vreo compensatie? De niciuna dintre aceste categorii, PSD-ALDE nu sunt interesati. Au doar grija infractorilor. De ce nu ies in mijlocul cetatenilor, sa auda ce parere au acestia despre recursul lor compensatoriu. Indraznesc?”, a reactionat deputatul USR Vlad Durus, membru in comisia juridica, dupa valul de infractiuni comise de cei eliberati in urma recursului compensatoriu.

USR va depune un proiect de lege de abrogare a legii privind recursul compensatoriu, pentru a bloca iesirea din inchisoare, inainte de termen, a criminalilor, violatorilor si talharilor.

Biroul comunicare,
Cabinet parlamentar deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2