DEZBATERE PUBLICĂ – Hipermarket Kaufland în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primăria Baia Mare a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ”Construire Hipermarket Kaufland și construcții anexe, amenajări exterioare incinta, amenajări accese rutiere și pietonale din drumuri publice, împrejmuire teren, elemente publicitare” generat de imobilul situat pe strada Vasile Lucaciu nr. 163.

Din documentele puse la dispoziție de municipalitate află că respectivele clădiri „vor avea la parterul orientat spre stradă funcțiuni care admit accesul publicului în mod permanent sau conform unui program de funcționare specific”.

„Se interzice localizarea restaurantelor care comercializează băuturi alcoolice la o distanță mai mică de 200 metri de școli și de biserici, se admit activități comerciale, de servicii, depozitare și unități mici și mijlocii de producție numai dacă nu poluează chimic și fonic, respectă normele specifice de protecție împotriva incendiilor, au capacități care nu generează un trafic intens, nu produc sau comercializeză mărfuri de dimensiuni mari care nu pot fi transportate de cumpăratori în portbagajul automobilului propriu, nu depozitează substanțe inflamabile, nu utilizează pentru producție sau depozitare terenul vizibil din circulația publică și sunt dispuse la distanță de cel puțin de 15 m de fațadele locuințelor sau clădirilor publice”, se precizează în raportul privind fundamentarea elaborarii proiectului de hotarare.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Maria Burzo

  Foarte bine, de când așteptăm.. Trebuia un supermarket pentru locuitorii din zona Lucaciu si cartier Ferneziu,Tăuții-de sus ..etc .
  Cea mai bună alegere pentru fosta locație Ambiet .

  Reply
 2. Maria Buză

  Așa este lele Mărie , de mult așteaptă și str.Electrolizei o locație de shoping %%% Mătușă , oare dă și pe caiet ???

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2