Dezbatere publică online a Strategiei pentru dezvoltarea și promovarea turismului în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Municipiul Baia Mare își propune atestarea ca Stațiune Turistică de Interes Național a arealului colinar, zonă de patrimoniu natural și a Centrului Istoric al Municipiului Baia Mare, urmând politica sa teritorială orientată către dezvoltare durabilă.

În acest sens, cetățenii interesați sunt invitați să participe la o dezbatere publică online a Strategiei pentru dezvoltarea și promovarea turismului în municipiu.

”Invităm cetățenii interesați să participe la dezbaterea publică online a Strategiei pentru dezvoltarea și promovarea turismului în Municipiul Baia Mare, în format de videoconferinţă, pe platforma electronică Cisco Webex Meetings, Vineri, 3 decembrie 2021, ora 11.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor primi linkul de acces pe platforma online de videoconferinţă, în baza unui formular completat. Formularul poate fi completat pe site-ul instituţiei, accesând următorul link: https://www.baiamare.ro/formulare/Cerere-dezbatere-online, până în data de 2.12.2021.

Dezbaterea publică online va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Municipiului Baia Mare: https://facebook.com/baiamareoficial/

Documentaţia poate fi consultată pe site-ul Primăriei Municipiului Baia Mare, accesând adresa: https://www.baiamare.ro/ro/Administratie/Administratia-Publica-Locala/Planuri-si-politici-de-dezvoltare-locala/Strategia-pentru-dezvoltarea-si-promovarea-turismului-in-Municipiul-Baia-Mare/, transmite municipalitatea băimăreană, într-un anunț pe site-ul oficial.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2