„Dezertari” din DNA, dupa decizia CCR care o „elimina” pe Kovesi: Trei procurori cer sa plece

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In sedinta Sectiei de Procurori a CSM din 12 iunie se vor analiza, printre altele, trei cereri de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie. Pe langa celebrul Jean Uncheselu, alti doi procurori vor sa plece din DNA. Lor li se adauga un procuror care cere sa plece de la DIICOT.

„INCETARE ACTIVITATE:

  1. Nota Directiei resurse umane si organizare privind cererea formulata de domnul sef ULICI IOAN de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie.
  2. Nota Directiei resurse umane si organizare privind cererea formulata de domnul procuror UNCHESELU JEAN-NICOLAE de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie si continuare a activitatii la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj sau Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova.
  3. Nota Directiei resurse umane si organizare privind cererea formulata de domnul procuror DOMINTE CIPRIAN VASILE, de incetare a activitatii la Directia Nationala Anticoruptie si continuare a activitatii la Parchetul de pe langa Tribunalul Covasna.
  4. Nota Directiei resurse umane si organizare privind cererea formulata de domnul procuror MAJERI ADRIAN STEFAN de incetare a activitatii in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism si continuare a activitatii la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov sau Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov”, se arata in ordinea de zi a Sectiei de Procurori a CSM din 12 iunie, ora 10.

stiripesurse.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2