Dezinsecţie terestră împotriva ţântarilor şi căpuşelor, în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Serviciul Public Ambient Urban anunţă că în perioada 13 – 24 iulie, specialiștii serviciului vor desfășura pe raza întregului oraș dezinsecţia terestră impotriva țânțarilor și căpușelor.

”Operațiunea are loc în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin hotărârea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, HCL nr. 62/2020. Produsul folosit este AQUA K-othrine EW 20 și are ca substanțe active Deltamethrin 2 % cu posibilitate de folosinţă a ULV-ului (combaterea ţânţarilor) și K-otrhire SC 25 ( flow) ce are ca substanță activă Deltamethrin 2,427% + alte substanțe nonactive (combaterea căpușelor ) substanţe care fac parte din grupa a treia de toxicitate, cu administrare pe vegetație arborescentă și erbacee cu scopul diminuării numărului de vectori existenţi.

Produsele comercial utilizate în campania de dezinsecţie, sunt avizate de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide, iar aceste produse vin însoţite de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsule ( Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid ( Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid Nr. Ro/2018/0217/MRA/TP18-0244 – Aqua k-othrine şi RO/2018/0211/MRA/5327-1-1 – K-Othrine SC 25(flow)”, se arată într-un anunț publicat pe baiamare.ro.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole