DEZVALUIRI! Lui Chereches ii place sadismul: “S-o umplem de sange! Sa nu poata iesi din casa de rusine!”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

catalin chereches arogant

Sange, asta isi doreste primarul Chereches. Sange si desfiintarea morala a liderilor din administratia locala. Intr-un dialog purtat cu redactorul sef al trustului eMaramures, edilul baimarean ii traseaza acestuia sarcini precise vizavi de modul in care trebuie tratati directorii din institutiile statului.

Discutiile reproduse mai jos sunt absolut incredibile si arata modul perfid in care actiona primarul Catalin Chereches. Recunoscut drept un “finut”, acesta isi arata adevarata fata.

“S-o momim un pic la… s-o putem executa. Pana vineri tre sa… s-o umplem de sange! Sa nu poata iesi din casa de rusine” – acestea au fost sarcinile editoriale transmise de Catalin Chereches redactorului sef al trustului eMaramures, la scurt timp dupa preluarea de catre primar (prin persoane interpuse) a entitatii media in cauza.

Persoana vizata de Chereches este Maria Bondari, cea care conducea Inspectoratul Teritorial de Munca Maramures.

Mai multe detalii, in dialogul redat mai jos.

Ciprian DRAGOS

chereches bondari

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

7 Comments

 1. so

  Daca vrei sa fii luat in serios de oamenii seriosi lasa misto-urile cand vorbesti de lucruri care vrei sa fie serioase!

  Reply
 2. Emil

  Doamne oare mama lui medic fiind , care are sectie de pshiatrie nu vede ca copilul sau, maritul Catalin este bolnav poate se crede si ea stapana orasului.Cum este posibil sa ataci asa diabolic pe directori de instituti , domnilor de la institutia prefectului de ce nu va autisesizati sa informati Bucurestiul sau asa de corupti sunteti de acest individ ,ZIARMM nu va lasati intimidati si dezvaluiti totul inclusiv din culisile secrete ale primarului inclusiv despre viata personala, succes……..

  Reply
 3. Redactia ZiarMM

  Domnule Emil, va multumim pentru increderea acordata. Trebuie insa ca toti cititorii nostri sa stie ca redactia ZiarMM nu este interesata de viata personala a primarului sau a altcuiva. Noua ni se pare de prost gust sa scrii despre viata personala a cuiva. Ceea ce implica viata comunitatii baimarene este important pentru noi. Nu suntem un ziar de cancan si nu vom fi niciodata.
  Redactia ZiarMM.

  Reply
 4. dogaru

  Așteptăm stenogramele de la șantajul asupra consilierei (Liliana Moga) care are Butoiașul cu Bere. Poate va amintiți ce campanie a dus eMM după ce doamna a cerut locuri de parcare pe strada cu Butoiașul. În mai multe articole a fost umpluta de sânge, iar apoi au prezentat în termeni elogiosi redeschiderea localului. Bineînțeles ca s-a anulat o banda de circulație și s-au făcut locuri de parcare…

  Reply
 5. hatru

  si io care credeam ca-i plac parcurile industriale, apropo ce se mai aude de maretul Parc ? Comisia e la hibernare peste iarna ?

  Reply
 6. Florinel

  Un bou,care-și pune mintea cu o femeie de o seamă cu maică-sa.Spre deosebire de femeia asta care are doi băieți medici în Franța,mama lui KK are ce vedeți și voi.O mică jigodie,un putregai.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2