DGASPC Maramures, precizari in cazul elevului minor care a facut scandal la Colegiul “Nicolae Titulescu”

PNL

Directia pentru Protectia Copilului Maramures vine cu mai multe precizari in cazul elevului minor de la Colegiul National “Nicolae Titulescu” care a devenit agresiv in data de 5 iunie in timp ce se afla la scoala.

“Situatia tanarului, beneficiar al unei masuri de protectie speciala, este cunoscuta de conducerea DGASPC Maramures. Acesta a fost evaluat si a beneficiat in ultima perioada de consiliere de specialitate atat in cadrul unitatii scolare, cat si in cadrul sistemului de protectie al copilului.

Vorbim despre un tanar cu probleme de comportament care este supravegheat si monitorizat de personalul de specialitate al institutiei noastre.

In urma manifestarilor recente din cadrul unitatii scolare, minorul a fost evaluat medical la Spitalul Judetean Baia Mare, unde testul antidrog a fost negativ, motiv pentru care s-a decis trimiterea acestuia pentru evaluare la o clinica de specialitate din Cluj-Napoca, unitate unde i se va stabili diagnosticul cert, tratamentul medicamentos si masuri de consiliere psihologica ulterioara”, a declarat Adrian Mandru, purtatorul de cuvant al DGASPC Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1