Dialog constructiv intre conducerea IPJ Maramures si organizatiile sindicale

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Joi, 19 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Politie de Politie al Judetului Maramures, in continuarea ceremoniei de depunere a juramantului de credinta a agentilor de politie incadrati din sursa externa si reincadrare, conducerea unitatii a avut o intalnire de lucru cu reprezentantii organizatiilor sindicale.

“In cadrul intalnirii au fost discutate aspecte legate de respectarea drepturilor politistilor dar si de recentul eveniment in care subinspectorul de politie Nistor Gheorghe si-a pierdut viata.

Chestor de politie dr. Viorica Marincas a abordat cu reprezentantii sindicali principalele probleme cu care se confrunta personalul inspectoratului, stabilindu-se masuri comune de mentinere a unui climat optim de munca precum si de imbunatatire a acestora, in functie de fondurile financiare, logistice si umane repartizate.

Concluzia comuna a fost ca aspectele abordate necesita o rezolvare imediata in vederea asigurarii unui climat corespunzator de ordine  si siguranta publica la nivelul judetului”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Maramures.

De asemenea conducerea unitatii a dat asigurari ca va raspunde cu receptivitate la orice problema a politistilor, ca se va implica in continuare in solutionarea acestora si ca va sprijini organizatiile sindicale in demersurile pe care acestea le vor intreprinde.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *