Dialogul organizațiilor patronale și ale corpurilor profesionale cu candidații la funcția de președinte al consiliului județean/primar reședință de județ

home camp2
home camp2
home camp2

Uniunea Națională a Patronatului Român (U.N.P.R.) împreună cu partenerii săi organizează în perioada  07-22  septembrie un dialog tradițional  și transparent, la nivelul fiecărui  județ, cu persoanele care candidează la funcția de președinte al consiliului  județean sau primar pentru reședința fiecărui județ.

În prezent, în 22 de județe ale țării, 146 de organizații patronale și corpuri prefesionale, au semnat parteneriate ce consfințesc procesul de coagulare a mișcării patronale și ale corpurilor profesionale din România. Acest proces este în continuă dezvoltare și în celelealte județe ale țării.

Principalele scopuri ale acestor organizații îl reprezintă implicarea în actul decizional de la nivelul comunităților locale, participarea activă la luarea deciziilor, consultarea și implicit cunoașterea, înainte de scrutinul local, a modului concret în care, toți candidații la cele 2 funcții importante, vor colabora cu reprezentanții organizațiilor patronale județene.

Reprezentanții mediului de afaceri solicită în unanimitate, constituirea unei comisii economice consultative, ce va avea rolul, de a analiza toate inițiativele cu caracter economic ale consiliilor județene sau locale, hotărâri ce influențează  decisiv evoluția mediului  economic  din  fiecare județ.

La nivelul județului Maramureș, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM), în calitate de reprezentant al U.N.P.R-ului, invită la dialog toți candidații la funcțiile de primar al municipiului Baia Mare și  președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Astfel, toți candidații la funcțiile amintite mai sus, sunt rugați să ne transmită adresele de email la care doresc să le fie transmisă corespondența din cadrul acestei acțiuni.

Așteptăm un răspuns la această inițiativă la adresa noastră de email: info@patronatmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *