Diaspora agresata din nou de PSD-ALDE. Nu i-au mai batut cu jandarmii, i-au batut cu Melescanu

PNL

Motiunea simpla impotriva ministului de externe, Teodor Melescanu, privind organizarea deficitara a scrutinului pentru alegerile europarlamentare in Diaspora a picat azi la votul din Senat.

PSD-ALDE au facut scut in jurul incompetentei demonstrate a ministrului. Deputatul USR de Maramures, Vlad Emanuel Durus, considera regretabila si ofensatoare pozitia puterii.

„Partidele aflate la guvernare au incurajat, prin votul de azi, incalcarea, prin incompetenta ministrului de externe, a dreptului constitutional al cetatenilor romani de a vota. In orice tara civilizata, aparitia unor astfel de probleme ar fi dus la demisia Guvernului. La noi nu se pune problema nici macar de o mustrare la adresa ministrului de externe. Era greu sa te astepti de la PSD – ALDE la un vot corect care sa indrepte umilinta la care i-au supus in 26 mai pe romanii din afara granitelor, stiuta fiind dispretul Guvernului fata de acestia. Dupa protestul din 10 august i-au facut hoti, curve, mizerii. Deputatul Radulescu chiar i-a amenintat ca strange 1 milion de oameni si ii calca in picioare pe romanii care trimit anual milioane de euro in tara. Asa ca votul de astazi este razbunarea PSD-ALDE pentru protestul si pentru votul lor”.

USR asteapta deblocarea in Parlament a celor doua initiative propuse privid votul prin corespondenta si cel electronic.

Biroul comunicare, cabinet parlamentar Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1