Diddy, Beyonce si J.K. Rowling, celebritatile cu cele mai mare venituri in ultimele 12 luni, potrivit Forbes

Reclame home 1
Reclame home 1

Rapperul american Diddy ocupa primul loc in topul celor mai bine platite 100 de celebritati in ultimul an realizat de revista Forbes, fiind urmat de cantareata Beyoncé si de scriitoarea J.K. Rowling, informeaza AFP, titrat de Agerpres.

Diddy, 47 de ani, pe numele sau real Sean Combs si cunoscut la inceputul carierei ca Puff Daddy, a incasat venituri de aproximativ 130 milioane de dolari in perioada iunie 2016 — iunie 2017, gratie ultimului sau turneu Bad Boy Family Reunion, unui parteneriat cu o companie producatoare de vodca si vanzarii unei treimi din linia sa vestimentara Sean John, potrivit clasamentului publicat luni de cunoscuta revista.

Locul al doilea este ocupat de Beyoncé, cu incasari de 105 milioane, obtinute in principal din turneul sau incheiat la sfarsitul anului 2016, care i-a adus circa 250 de milioane de dolari brut.

Daca adaugam veniturile obtinute de catre sotul ei, Jay Z, aflat pe pozitia a 55-a in acest clasament, cu incasari de 42 de milioane, cuplul, care asteapta in prezent nasterea unor gemeni, domina clasamentul Forbes.

Pe locul al treilea o regasim pe scriitoarea britanica J. K. Rowling, cu incasari de 95 de milioane de dolari, gratie succesului inregistrat de noua sa poveste „Harry Potter si Copilul Blestemat”, dar si de filmul „Fantastic Beasts”.

Ca in fiecare an, acest clasament este dominat de celebritati americane si este extrem de eclectic, reunind vedete din lumea sportului — cum ar fi starul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (pe locul al 5-lea, cu incasari de 93 de milioane de dolari) sau super starul NBA LeBron James (pe locul 10, cu 86 de milioane ), dar si celebritati mondene precum Kim Kardashian, pe locul 47, cu 45,5, milioane de dolari.

La 19 ani, Kylie Jenner — sora lui Kim Kardashian — aflata pe locul 59 in topul Forbes, este cea mai tanara celebritate a listei, in timp ce Paul McCartney (74 de ani) este decanul de varsta al clasamentului, ocupand pozitia a 32-a, cu incasari de 54 de milioane de dolari.

Trupa rock Guns N’Roses a intrat pentru prima data in clasament, pe locul al 11-lea, cu venituri de 84 de milioane de dolari, dupa turneul care i-a reunit pe Axl Rose, Slash si Duff McKagan pentru prima data din 1993.

Lista contine, de asemenea, unele nume din radioul si televiziunea americana ale caror venituri au crescut o data cu campania prezidentiala a lui Donald Trump. Printre acestea se numara prezentatorul de radio Rush Limbaugh, cunoscut si ca autor al unei populare serii pentru copii, care ocupa alaturi de Guns N’Roses, locul 11, sau fosta vedeta a postului Fox News, comentatorul politic Bill O’Reilly, aflat pe locul 71 in clasamentul Forbes.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole