DIICOT din Bucuresti preia dosarul crimelor de la Caracal, invocand mediatizarea excesiva si resursele logistice

Reclame home 1
Reclame home 1

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a dispus joi ca DIICOT – Structura Centrala din Bucuresti sa preia de la DIICOT Craiova dosarul privind uciderea celor doua adolescente la Caracal, fiind invocate complexitatea cauzei, mediatizarea excesiva si resursele tehnice si umane necesare aflarii adevarului, informeaza AGERPRES.

„Prin ordonanta din 01.08.2019, procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate si Terorism, in temeiul dispozitiilor art.17 din OUG nr. 78/2016, modificata si completata prin Legea nr. 120/2018 si art. 325 Cod procedura penala, a dispus preluarea dosarului nr. 203/D/P/2019, inregistrat la Serviciul Teritorial Craiova de catre DIICOT – Structura Centrala – Sectia de Combatere a Criminalitatii Organizate. Prin ordonanta s-a apreciat ca, avand in vedere complexitatea cauzei, mediatizarea excesiva a acesteia, precum si resursele tehnice logistice si umane necesare aflarii adevarului judiciar, preluarea dosarului de la ST Craiova la Structura Centrala a DIICOT ar contribui la stabilirea corecta a situatiei de fapt, prin administrarea tuturor probelor necesare si utile cauzei, cu respectarea drepturilor procesuale ale partilor”, se arata intr-un comunicat al DIICOT.

Gheorghe Dinca, suspectul crimelor de la Caracal, a fost dus joi la Institutul National de Medicina Legala pentru a fi supus unui control medical. El s-a plans ca ar fi fost agresat de anchetatori in momentul in care acestia au intrat la ora 6 dimineata in locuinta lui.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole