Dilema lui Mircea Man: De ce ii e frica sa treaca la Partidul Miscarea Populara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Surse din interiorul PDL spun ca Mircea Man, presedintele filialei judetene, este tot mai atras de preluarea conducerea Partidului Miscarea Populara Maramures (PMP). Dincolo de faptul ca Man va trebui sa lupte cu actualul presedinte, senatorul Ciprian Rogojan (sustinut de Elena Udrea), deputatul de Lapus mai are o problema. Una chiar foarte mare.

Fiul sau, Bogdan Man, s-a pricopsit cu un job bun la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, pentru care se uita lunar la 150 de milioane lei vechi intrate in cont. Evident, Vasile Blaga, presedintele PDL, cel care a inchis ochii la angajarea tanarului Man, ar putea avea o scurta revelatie, facand un mic artificiu pentru trecerea in rezerva a fiului deputatului, in cazul ca…

Cu toate ca Man i-a jurat lui Blaga credinta vesnica, “buldogul” nu are mare incredere in spusele acestuia. In diverse cercuri apropiate PDL, Blaga si-a manifestat nemultumirea vizavi de verticalitatea lui Mircea Man si a predispozitiei sale de a juca la doua capete. Si nu il putem contrazice.

Pe de alta parte, chiar si Bogdanel Man si-a aratat apetitul fata de Miscarea Popularea, desi acum cateva luni a declarat ca nu are nicio legatura cu aceasta (la vremea respectiva doar fundatie). Mai nou, Bogdanel Man se lauda prin targ ca ar putea aduce partidului vreo 5 mii de voturi. Fireste, nu din biroul sau de angajat de lux, ci cu ajutorul primarilor din colegiul in care a candidat Mircea Man.

Cu alte cuvinte, tandemul Man – Man incearca acreditarea ideii ca primarii din colegiul Targu Lapus vor sprijini fatis Partidul Miscarea Populara, chiar cu riscul de a fi exclusi din PDL. In felul acesta, trecerea lor la noua structura fiind o simpla formalitate.

Cum va juca Man Sr? Va renunta la jobul tanarului Bogdanel sau isi va admira in liniste decesul politic? Cunoscandu-l, nu putem decat sa credem ca va juca la cacealma.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2