Din 4 martie 2019, TAROM va opera cinci zboruri pe saptamana de pe Aeroportul International ”Maramures”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Incepand cu data de 4 martie 2019, Compania Nationala TAROM isi modifica programul de zbor pentru Baia Mare si Satu Mare, iar aeronavele TAROM vor opera cinci zile pe saptamana de pe ambele aeroporturi, catre Bucuresti si retur, anunta Consiliul Judetean Maramures intr-un comunicat de presa.

Potrivit unui comunicat transmis de compania nationala de transport aerian, reprezentantii TAROM au aratat ca, in demersurile lor, conteaza pe o dezvoltare echilibrata ale celor doua rute, avand in vedere ca aeroporturile de destinatie sunt in aceeasi arie de captare. ”Dorim sa multumim partenerilor din Baia Mare si Satu Mare pentru intreg sprijinul acordat dezvoltarii si promovarii acestor rute catre Bucuresti si retur, iar calatorilor nostri le reamintim ca, in pretul biletului TAROM sunt incluse un bagaj de cala, bagaj de mana, catering la bord si free check-in in aeroport”.

Zborurile de pe Aeroportul International Maramures au fost reluate dupa aproximativ doi ani de lucrari, la inceputul lunii septembrie 2018, TAROM operand, in aceste luni, cu o frecventa de doua zboruri saptamanale pe ruta Baia Mare – Bucuresti si retur.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2