Din cauza PSD cresterea porcilor va fi interzisa in toate gospodariile aflate la mai putin de 10 km de fermele afectate de Pesta Porcina Africana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Serviciul Roman de Informatii a anuntat autoritatile despre pericolul pestei porcine inca din anul 2016, iar pana in august 2018 au fost facute 132 de informari pe acest subiect. Cum se poate ca guvernul PSD-ALDE sa fie atat de incompetent incat, cu toate aceste informari la dispozitie, sa nu fie in stare sa ia masuri timp de aproape 2 ani? Uciderea a sute de mii de porci(doar pana acum) e lovitura decisiva data de PSD fermierilor din Romania. Asta pe langa riscul iminent ca Romaniei sa i se interzica exportul de porcine. Cu alte cuvinte, au distrus industria de porcine din Romania si au eliminat sursa principala de hrana a milioane de gospodarii.

Cu aceasta sloganul #indraznestesacrezi capata noi valente, si anume sa crezi ca PSD este in stare sa parjoleasca tot ce este bun in tara asta si sa distruga inclusiv ultimele mijloace de subzistenta ale unei tari si-asa greu incercate de ciuma rosie. Daca socotim si lipsa autostrazilor, spitalelor, scolilor, infrastructurii feroviare si aeriene, distrugerea este totala. Nimic nu mai ramane in picioare dupa PSD-ALDE. Doar o tara careia ii vor trebui zeci de ani sa isi revina din acest cosmar in care ne-au adus Dragnea, Tariceanu si acolitii lor. Inclusiv in plan extern vom avea mult de muncit pentru a remedia dezastrul diplomatic, politic si institutional in care ne-au adus.

Uniunea Salvati Romania face tot ce e posibil legal si institutional, de 2 ani incoace, pentru a contracara atacurile constante asupra tarii si incompetenta si iresponsabilitatea majoritatii parlamentare. Nu ne lasam intimidati, in ciuda tuturor sicanelor si amenintarilor primite de la ei.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2