Din ciclul “Catalin Chereches: am promis si n-am facut!” – Centrul Nou, un proiect ratat! (FOTO)

Procesul in care Catalin Chereches este judecat pentru fapte de coruptie se afla pe rol la Tribunalul Cluj, avand un nou termen in data de 7 aprilie. Dupa dezvaluirile facute de martorul Span, denuntatorul faptei si cel care a dat mita in cazul flagrantului, tot mai multi baimareni se intreaba cat va mai dura judecata si cand va avea orasul un primar legitim. Chiar si pensionarii votanti emotionali ai inculpatului de azi isi fac procese de constiinta, recunoscand ca au votat in necunostinta de cauza, pe fondul unei dezinformari agresive facute de echipa de campanie a primarului aflat la acea data in arest.

Fara a exista date concludente, ne punem intrebarea daca inculpatul Catalin Chereches, asimilat in mentalul public ca un individ corupt, ar obtine macar 1000 de voturi? Marea manipulare s-a terminat si singura lui sansa este sa urmeze exemplul fostului primar din Sighet, cel care a preferat sa plece de la conducerea orasului, din respect fata de sigheteni.

Demaram azi un ciclu de reportaje ilustrate cu fotografii, in care vom prezenta sub genericul “Am promis si n-am facut”, nerealizarile omului care se considera providential si mesianic, unicul lider de fapt si de drept al orasului pe care-l strivea cu iubirea lui.

Proiectul Piata Revolutiei

Daca nu ar fi existat proiectele depuse de administratia locala in timpul primarului Anghel, baimarenii se intreaba, si o fac pe buna dreptate, cu ce s-ar fi putut lauda Catalin Chereches dupa 4 ani de mandat. Probabil cu nimic in afara de curatenia stradala si carpirea unor drumuri, in special din zonele unde locuiau cei din anturajul acestuia, saltul asistat cu parasuta, spectacolele cu soliste dezbracate si cuvantarile lacrimogene de la fiecare manifestare.

Va reamintim ca una din temele abordate in aproape toate emisiunile si interviurile din ultimul mandat a fost legata de proiectul centrului civic al Municipiului Baia Mare, mentionat in nomenclatorul stradal sub denumirea de Piata Revolutiei. Despre acest proiect, Chereches afirma de fiecare data ca s-au facut studii de fezabilitate, au fost realizate mai multe variante de proiect, au fost stabilite mai multe variante de executie, s-a pus in dezbatere publica si ca… saptamana viitoare, luna viitoare sau chiar de maine se apuca de treaba.

In realitate, fostul “Centru Nou” arata ca si acum patru decenii, adica spart si carpit cu niste plombe de asfalt, murdar si abandonat asemenea majoritatii zonelor publice din Baia Mare. Pozele sunt edificatoare legat de performanta primarului Chereches in acest proiect, unul in care a pus atat de mult suflet, dar din care nu se vede nimic!

Va urma…..

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. George Sirius

  Daca oamenii cu minte ar iesi la vot, cei 10000 ar fi nimic. De aceea revin ca in alte postari cu rugamintea ca daca se vor face alegeri, sa iesim la vot toti cei care avem mintea limpede, pentru a contracara emotia senectutii. Respectul pentru bunici nu exclude evaluarea lor sentimentala si contracararea votului lor sentimental cu unul rational.

  Reply
  1. Bonis

   Si pe cine ai vrea sa sprijine,pe Dolha,Niculescu,USR-i ul.Au si demonstrat prin ctitoriile realizate,adica nimic.

   Reply
 2. mmm

  lasati mai bine ca nu a apucat sa faca ca ne alegeam iarasi cu banci de cateva zeci de mii de euro …. cu topogane de sute de mii de euro, de flori de sute de euro si asa mai departe … nu uitati ca am dat cu cateva zeci de mii de euro in plus la autobuse, la topogane, la tot … am platit sume inzecite pe tot ce a facut Kake, ca el si acolitii lui sa si umple buzunarele …. marele crestin Chereches …

  Reply
 3. B.T.

  Atata vreme cat in locul lui cake vin doar looseri,o sa aiba si in continuare multi simpatizanti.Cine ii opreste pe adversari sa ne arate ca pot mai mult decat cake? Curatenie se poate face cu SPAU si echipe de angajati.Nimeni nu-i opreste pe cei din administratie sa curete de exemplu pe str Republicii,unde gardul viu e năpădit de buriene de peste un an sau sa repare tot ce se strica.Daca tot nu sunt locuri noi de munca prin oras,sa angajeze cei de la SPAU vreo 50 de muncitori ( macar pe sezoane),cu 1000 de lei salariu net si se poate face treaba. A prafuit cake multi bani,sa vina niste meseriasi care sa arate ca pot sa faca mai bine si cu mai putini bani.Daca nu va veni un astfel de om in administratie,lumea va zice ca a bagat mana in borcanul cu miere ( dupa cum il acuza unii) dar a si facut cate ceva.Nu prin gargara o sa-l faceti sa piarda simpatizanti,ci prin a face ceea ce nu a fost el in stare: Parc Industrial,rezolvarea problemelor din pungile de saracie ( au revenit aurolacii in rutele Urbis),cheltuirea cu responsabilitate a banilor,atragerea de investitori seriosi,cresterea nivelului de trai,invatamant superior local,reabilitari,etc.

  Reply
  1. pupaza din tei

   nu incerca sa luminezi retardatii care se exprima p’aici,sansele ca ei să pricepuși ceva(!), sunt nuleeee

   Reply
 4. George

  Daca vom pronunta tot mai rar numele lui CC, iarba va creste peste memoria lui. Daca mintea il va ajuta, va face si el o afacere din care sa traiasca. Sper sa nu fie tot o amagire gen Fat (Quik Security) din care oamenii amariti sa nu-si poata plati ratele. EXPLOATAREA SENTIMENTELOR BUNICILOR NOSTRI NU ESTE NOBILA.

  Reply
 5. ioan

  Domle, nu e rau sa aflam ce a facut si cu ce costuri derbedeul asta de primar penal. Celor care mai sustin cultul personalitatii feciorului de bani gata le aduc aminte ca omul lua mita la greu. Intr-o zi se va afla si vor trebui sa se ascunda prin canale, peste 30.000 de baimareni .

  Reply
  1. Fillippe

   Stimabile! o batalie castigata nu e nici pe departe un razboi pierdut… asta pt un limbaj anacronic

   Reply
 6. Robi

  Fiecare vede doar ce nu sa facut… culmea partea buna nu o mai vede nimeni. Desi sunt credite la activ altfel nu se putea face nimic fiti constienti.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1